Τι είπε ο Λαμόνικα για την επίθεση που δέχθηκε στη Λεωφόρο Κηφισίας

Ο Λούιτζι Λαμόνικα μίλησε στην Gazzetta dello Sport για την επίθεση που δέχθηκε μετά την αναμέτρηση Παναθηναϊκός - Μπαρτσελόνα.

Τι είπε ο Λαμόνικα για την επίθεση που δέχθηκε στη Λεωφόρο Κηφισίας

Η επίθεση που έγινε από κουκουλοφόρους στο ταξί των διαιτητών μετά τη λήξη του αγώνα Παναθηναϊκός-Μπαρτσελόνα και ο τραυματισμός του Λουίτζι Λαμόνικα έκανε το γύρο της Ευρώπης.

Στο επεισόδιο έκανε αναφορά και η Gazzetta dello Sport φιλοξενώντας ταυτόχρονα δηλώσεις του Λαμόνικα. Ο Ιταλός διαιτητής χαρακτήρισε ηλίθιους τους δράστες της επίθεσης.

Δήλωσε συγκεκριμένα: «Είμαι καλά. Ηλίθιοι υπάρχουν παντού. Έχω τραυματιστεί στο πηγούνι και στο χέρι, αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα. Είμαι έτοιμος να σφυρίξω στο επόμενο παιχνίδι».

Η επίθεση έγινε στο ύψος της πεζογέφυρας, μεταξύ Χαλανδρίου και Φιλοθέης, απέναντι από το Starbucks , όπου συχνάζουν πολλοί κάτοικοι της περιοχής.

Ο Εμίν Μογκουλκότς που ήταν ένας εκ των τριών διαιτητών της αναμέτρησης και μάλιστα βρέθηκε στο ίδιο ταξί με τον Λαμόνικα όταν έγινε η επίθεση των κουκουλοφόρων δήλωσε στο τουρκικό «Tivibu SPOR»:

«Το μέγεθος της είδησης δείχνει να παίρνει λίγο υπερβολικές διαστάσεις. Ναι, υπήρξε μία επίθεση στο ταξί στο οποίο βρισκόμασταν. Χτύπησαν το αριστερό πλευρικό παράθυρο αρκετές φορές και το έσπασαν. Ο Λουίτζι Λαμόνικα, που καθόταν σε εκείνη την πλευρά, τραυματίστηκε από τα θραύσματα. Είχε αιμορραγία σε αρκετά σημεία του προσώπου του. Επειδή εγώ καθόμουν στη μέση, πάνω μου έπεσαν μόνο μερικά κομμάτια γυαλί. Δεν έχω κάποιον τραυματισμό. Πήγαμε στο νοσοκομείο, λόγω των τραυμάτων του Λουίτζι. Αφού καθάρισαν το πρόσωπό του, δώσαμε κατάθεση στην Αστυνομία. Μετά από αυτό, επιστρέψαμε στο ξενοδοχείο μας.

Διαβάστε ακόμη

Ο Μαγκουλκότς περιγράφει την επίθεση στον Λαμόνικα: «Προφανώς ήταν οπαδοί Παναθηναϊκού»

Παναθηναϊκός: Ανακοίνωση για την επίθεση σε Λαμόνικα

Παναθηναϊκός - Μπαρτσελόνα: Επίθεση στους διαιτητές, στο «Υγεία» ο Λαμόνικα