EuroLeague: Λαβωμένος με Βιλερμπάν ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός με πάρα πολλές απουσίες υποδέχεται στο ΣΕΦ την Βιλερμπάν (20/2, 19:15, LIVE στο fosonline.gr) για την 25η αγωνιστική της EuroLeague. Τα υπόλοιπα ματς της ημέρας.

EuroLeague: Λαβωμένος με Βιλερμπάν ο Ολυμπιακός

Οι μέχρι τώρα συνθήκες (τραυματισμοί, ασθένειες, ban) υποχρεώνουν τον Ολυμπιακό να παραταχθεί με μισή ομάδα την Βιλερμπάν στο ΣΕΦ (20/2, 19:15, LIVE στο fosonline.gr) για την 25η αγωνιστική της EuroLeague.

Οι Πειραιώτες θα παραταχθούν χωρίς τους τραυματίες τους τραυματίες Σπανούλη, Ρότσεστι, Χαραλαμπόπουλο τους εμπύρετους Πολ και Ρούμπιτ, ενώ, εφόσον δεν αρθεί το ban, οι ΜακΚίσικ και Ντουάιτ Μπάικς δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής.

Αυτό σημαίνει -εκτός αν αλλάξουν τα δεδομένα με το ban- ότι ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα έχει μόλις εννέα υγιείς παίκτες στη διάθεσή του, οι οποίοι θα είναι: Γιώργος Πρίντεζης, Κώστας Παπανικολάου, Νίκολα Μιλουτίνοβ, Σάσα Βεζένκοβ, Γουέιντ Μπάλντγουιν, Αντώνης Κόνιαρης, Οκτάβιους Έλις, Αλέξανδρος Νικολαΐδης και Αλεξέι Ποκουσέφσκι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η EuroLeague ξεκαθάρισε ότι δεν τίθεται θέμα μηδενισμού σε περίπτωση που μία ομάδα δεν μπορεί να συμπληρώσει 10άδα λόγω τραυματισμών ή ασθενειών, ενώ μάλιστα μπορεί να παραταχθεί και με 8άδα στην προκειμένη περίπτωση!

Από τα υπόλοιπα ματς της ημέρας ξεχωρίζει ο αγώνες της Φενέρμπαχτσε με την Ρεάλ Μαδρίτης στην Τουρκία (20/2, 19:45), με τους «μερένχες» να παρατάσσονται χωρίς 4 βασικούς παίκτες (Τέιλορ, Ράντολφ, Γιουλ και Ρέγιες).

Το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής της EuroLeague:

Πέμπτη 20/2
19:00 Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης - Άλμπα Βερολίνου
19:15 Ολυμπιακός - Βιλερμπάν
19:45 Φενέρμπαχτσε - Ρεάλ Μαδρίτης
21:45 Αρμάνι Μιλάνο - Χίμκι
22:00 Μπασκόνια - Ζαλγκίρις

Παρασκευή 21/2
22:00 Ερυθρός Αστέρας - ΤΣΣΚΑ Μόσχας
21:30 Μπάγερν - Αναντολού Εφές
21:30 Παναθηναϊκός - Μπαρτσελόνα
22:00 Βαλένθια - Μακάμπι Τελ Αβίβ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ