Μιλουτίνοφ: «Να δούμε πόσοι είμαστε»

O Νίκολα Μιλουτίνοφ αγωνιά για το πόσοι παίκτες του Ολυμπιακού θα καταφέρουν να παίξουν κόντρα στην Βιλερμπάν και τόνισε πως θα πρέπει να ματσάρουν την σκλρηάδα της Βιλερμπάν. 

Μιλουτίνοφ: «Να δούμε πόσοι είμαστε»

Από την πλευρά του, ο κορυφαίος παίκτης του Ολυμπιακού στην τρέχουσα σεζόν, Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος έχει μέσο όρο 10.3 πόντους (64.8% δίποντα) και 8.5 ριμπάουντ, σχολίασε τα εξής: «Παίζουν σκληρά, με αθλητικότητα και πρέπει να απαντήσουμε πάνω σε αυτό το χαρακτηριστικό τους. Αν μπούμε στο ματς νωθροί και χαλαροί, αν δεν τους προσεγγίσουμε σωστά, θα το πληρώσουμε.

Ξέρουμε πως έχουν μία αδυναμία στο να κερδίζουν εκτός έδρας, αλλά αυτό δεν θα πρέπει να μας καθησυχάσει. Παίζουν πάντα καλά και τα έχουν πάει καλύτερα σε σχέση με το τι περίμενε ο κόσμος από εκείνους φέτος. Δεν θα έχουμε εύκολο έργο, κυρίως γιατί έχουμε αρκετές απουσίες και τραυματισμούς.

Να δούμε πόσοι θα παίξουμε, αλλά θα το παλέψουμε, για να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να νικήσουμε. Στο πρώτο παιχνίδι στη Γαλλία χάσαμε, θυμόμαστε τι έγινε εκεί, αλλά από τότε έχουμε αλλάξει αρκετά σαν ομάδα, τόσο όσον αφορά τους προπονητές, όσο και τους παίκτες. Θα είναι ένα διαφορετικό ματς».