Ολυμπιακός: Με πυρετό και ο Ρούμπιτ στο νοσοκομείο - Αδυνατεί να παρουσιάσει δεκάδα

Noκ-άουτ ο Μπράντον Πολ, με υψηλό πυρετό και ο Όγκουστιν Ρούμπιτ και ο Ολυμπιακός αδυνατεί να παρουσιάζει μία υγιή δεκάδα κόντρα στη Βιλερμπάν. 

Ολυμπιακός: Με πυρετό και ο Ρούμπιτ στο νοσοκομείο - Αδυνατεί να παρουσιάσει δεκάδα

Νέα απρόσμενη εξέλιξη στην ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού! Μετά τον εμπύρετο Μπράντον Πολ, ο οποίος τέθηκε οριστικά νοκ-άουτ από την αναμέτρηση της Πέμπτης (20/2), δεν θα λάβει μέρος στο παιχνίδι ούτε και ο Όγκουστιν Ρούμπιτ! Ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ ανέβασε και εκείνος υψηλό πυρετό και νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο!

Τι σημαίνει αυτό; Πως ο Ολυμπιακός έχει, πλέον, μόλις 8 υγιείς μπασκετμπολίστες για το παιχνίδι κόντρα στη Βιλερμπάν: Πρίντεζη, Παπανικολάου, Μιλουτίνοφ, Βεζένκοφ, Κόνιαρη, Μπάλντγουϊν, Νικολαϊδη, Έλις.

Είναι δεδομένο πως θα μπει στην αποστολή ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι, αλλά και πάλι, οι παίκτες έτσι γίνονται 9 και η EuroLeague απαιτεί τουλάχιστον 10άδα για να λάβει μέρος μία ομάδα σε παιχνίδι. Σε αντίθετη περίπτωση, τότε κινδυνεύει με μηδενισμό!

Μία λύση για να αποφύγει την έλλειψη παρουσίασης δεκάδας κόντρα στη Βιλερμπάν, είναι να δηλωθεί στην αποστολή ο τραυματίας Τέιλορ Ρότσεστι και να μην χρησιμοποιηθεί καθόλου. Υπάρχει όμως και μία ακόμη λύση. Ποια είναι αυτή; Να κάνει άρση του ban η EuroLeague και έτσι θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στην αναμέτρηση ο Σακίλ ΜακΚίσικ, ο οποίος εδώ και μία εβδομάδα προπονείται κανονικά με τους "ερυθρόλευκους".

Oλυμπιακός: Πως θα αποφύγει τον μηδενισμό ο Ολυμπιακός