Οι Αγγελόπουλοι, ο Μπαρτζώκας και ο κόσμος που πρέπει να φωνάξει «παρών»

Ο Ολυμπιακός αλλάζει τροχιά με την έλευση Μπαρτζώκα και ο Νίκος Καλαμπάκας προσπαθεί να βάλει τον κόσμο στην εξίσωση...

Οι Αγγελόπουλοι, ο Μπαρτζώκας και ο κόσμος που πρέπει να φωνάξει «παρών»

Σε μια περίοδο που όλα έδειχναν να καταρρέουν στον Ολυμπιακό, οι πρόεδροι της ΚΑΕ απέδειξαν ότι δεν έχουν αφήσει την ομάδα στην τύχη της και ότι δουλεύουν προκειμένου να την επαναφέρουν στο καλύτερο δυνατό επίπεδο και να της δώσουν όραμα για το μέλλον.

Ο Ολυμπιακός μπαίνει ξανά σε εποχή Γιώργου Μπαρτζώκα. Ενός ανθρώπου που αγαπάει την ομάδα, που της είχε αφήσει το δικό του στίγμα και που ξέρει τι χρειάζεται για να την «αναστήσει».

Μπαρτζώκας: Η επιστροφή που χρειαζόταν o Ολυμπιακός

Ήταν πολλά τα ευχάριστα νέα την Παρασκευή 10/1 για την ομάδα του Πειραιά. Αρχικά η επιστροφή του κόουτς στο λιμάνι της καρδιάς του κι έπειτα η νίκη στην έδρα της Βαλένθια που διατηρεί τις λιγοστές ελπίδες για είσοδο στην οκτάτα των πλέι οφς.

Κατά την ταπεινή μας άποψη και τα δύο αυτά θέματα είναι εξίσου σημαντικά για τον Ολυμπιακό και τους φίλους του που βλέπουν πλέον το μέλλον με πολλή περισσότερη αισιοδοξία.

Ολυμπιακός: Με Μπαρτζώκα την Κυριακή η προπόνηση στο ΣΕΦ

Γράφαμε σε προηγούμενο blog ότι αυτό που λείπει από τη φετινή ομάδα είναι το όραμα. Μάλιστα είχαμε τονίσει ότι τα δύο αδέρφια που διοικούν θα έπρεπε να μιλήσουν. Είτε σε μικρόφωνα, είτε με πράξεις. Τελικά επέλεξαν να ακολουθήσουν τον δρόμο που ξέρουν και να κάνουν το δεύτερο.

Μέσα σε λίγες μέρες απομακρύνθηκαν λοιπόν ο Ριντ και ο Τσέρι, ενώ ολοκληρώθηκε το deal με τον Γιώργο Μπαρτζώκα ο οποίος θα αναλάβει να χτίσει ξανά τον Ολυμπιακό και να του επαναφέρει την ταυτότητα που τον έκανε να ξεχωρίζει στην Ευρώπη.

Ο Μπαρτζώκας θα κάνει δύο κινήσεις φέτος, όμως το μεγάλο στοίχημα είναι η επόμενη σεζόν. Οι εξελίξεις συνεχίζουν να τρέχουν στο λιμάνι και τις επόμενες μέρες θα ξέρουμε και ποιοι παίκτες θα αποκτηθούν στις θέσεις αυτών που φεύγουν.

Πλέον, είναι σημαντικό να δείξει και ο κόσμος ότι στηρίζει το εγχείρημα. Η αρχή μπορεί να γίνει από τις δύο αναμετρήσεις με Άλμπα και Μπάγερν στο ΣΕΦ...