Ολυμπιακός: Με Μπαρτζώκα την Κυριακή η προπόνηση στο ΣΕΦ

Με τον Γιώργο Μπαρτζώκα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή (12/1) η προπόνηση του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ. Οριστική η συμφωνία ανάμεσα στον Έλληνα τεχνικό και τους Πειραιώτες. 

Ολυμπιακός: Με Μπαρτζώκα την Κυριακή η προπόνηση στο ΣΕΦ

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ήρθε σε συμφωνία με την ΚΑΕ Ολυμπιακός και επιστρέφει στο μεγάλο λιμάνι ύστερα από 5,5 χρόνια. Οι "ερυθρόλευκοι" έδωσαν τις απαραίτητες εγγυήσεις στον Έλληνα τεχνικό και επήλθε συμφωνία. Ποιες ήταν αυτές; Κλειστό συμβόλαιο συνεργασίας (για 2,5 χρόνια, έως το 2022, με απολαβές που θα φτάνουν τις 700.000 ευρώ και 250.000 ευρώ για το υπόλοιπο της σεζόν), αλλά και να έχει τα κλειδιά της ομάδας, ώστε να διαμορφώσει το ρόστερ της νέας εποχής στο μεγάλο λιμάνι.

Ολυμπιακός: Κοντά σε συμφωνία με Μπαρτζώκα

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 55χρονος τεχνικός θα αναλάβει την ομάδα άμεσα, κάνοντας την προπόνηση του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ την ερχόμενη Κυριακή (12/1). Και θα μπει κατευθείαν στα... βαθιά, καθώς έρχεται «διαβολοβδομάδα». Με Άλμπα την Τρίτη (14/1) και Μπάγερν (17/1) στο ΣΕΦ.

Από την τελευταία φορά που ο Γιώργος Μπαρτζώκας ήταν στον Ολυμπιακό, θα συναντήσει ξανά στο μεγάλο λιμάνι τρεις παίκτες. Τους Βασίλη Σπανούλη, Γιώργο Πρίντεζη και Κώστα Παπανικολάου.