Ολυμπιακός: Mένει ο Κεμζούρα,παραμένει το ίδιο ρόστερ

Στο λιμάνι του Πειραιά τα πάντα κινούνται γύρω από τις επόμενες ενέργειες του Ολυμπιακού, όμως οι «ερυθρόλευκοι» δείχνουν εμπιστοσύνη στον Κεστούτις Κεμζούρα και περιμένουν τις εισηγήσεις του. 

Ολυμπιακός: Mένει ο Κεμζούρα,παραμένει το ίδιο ρόστερ

Η μετά - Μπλατ εποχή στον Ολυμπιακό ξεκίνησε με την εμφατική νίκη της ομάδας επί της Βαλένθια. Η ομάδα του πειραιά απέδειξε ότι είναι πολύ σκληρή για να πεθάνει και το μπάσκετ που έπαιξαν οι παίκτες του Κεμζούρα θύμισαν παλιές καλές εποχές.

Η νίκη αυτή ήταν φυσικό να φέρει ενθουσιασμό στις τάξεις των «ερυθρόλευκων» οπαδών οι οποίοι έπειτα από καιρό είδαν την ομάδα τους να αποδίδει όμορφο μπάσκετ και κάνοντας τα βασικά στο παρκέ να παίρνει το ζητούμενο που ήταν οι 2 βαθμοί και να τους συνδυάζει με το θέαμα.

Στον απόηχο του αγώνα κάποιοι ξεκίνησαν ήδη να μιλούν για αντικαταστάσεις παικτών. Η αλήθεια ωστόσο είναι ότι ναι μεν η διοίκηση έχει ξεκινήσει να «σκανάρει» τους διαθέσιμους παίκτες οι οποίοι θα μπορούσαν να ενισχύσουν την ομάδα, όμως αυτοί δεν είναι πολλοί, οπότε αυτόματα ο βαθμός δυσκολίας ανεβαίνει για όποια ομάδα ψάχνει παίκτη αυτή την εποχή.

Πέραν τούτου ακόμα δεν έχει υπάρξει οριστική απόφαση για τον αντικαταστάτη του Μπλατ. Τη στιγμή που γράφεται αυτό το θέμα το απόλυτο φαβορί για τον πάγκο είναι ο Κεμζούρα. Ο Λιθουανός διατηρεί άριστες σχέσεις με τους παίκτες, από τα πρώτα δείγματα γραφής έδειξε ότι έχει την τεχνογνωσία και τη διάθεση να αλλάξει κάποια πράγματα στην ομάδα και είναι λογικό να γίνονται σκέψεις για τη μονιμοποίησή του στον πάγκο.

Ολυμπιακός: Οι παίκτες «ψήφισαν» Κεμζούρα

Ο Κεμζούρα χαίρει της άκρας εκτίμησης και της διοίκησης οπότε μην εκπλαγείτε αν τελικά από όλα τα ονόματα που ακούγονται ως αντικαταστάτες του Ντέιβιντ Μπλατ βγει «νικητής» στην κούρσα της διαδοχής αυτός. Επαναλαμβάνουμε ότι αυτή τη στιγμή είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Όσο για τα ονόματα των παικτών που ακούγονται; Δεν έχει γίνει καμία επαφή ούτε με τον Νόρις Κόουλ, ούτε με πεντάρι. Και πως να γίνει άλλωστε από τη στιγμή που δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα ο νέος προπονητής της ομάδας;