Ολυμπιακός: Οι παίκτες «ψήφισαν» Κεμζούρα

Με την καταπληκτική εμφάνιση τους οι παίκτες του Ολυμπιακού «ψήφισαν» Κεμζούρα, ο οποίος είναι το φαβορί για να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία. Ματιές στην αγορά για ενίσχυση. 

Ολυμπιακός: Οι παίκτες «ψήφισαν» Κεμζούρα

Έκανε... μπαμ το γεγονός πως οι παίκτες του Ολυμπιακού παρουσιάστηκαν μεταμορφωμένοι στο παιχνίδι κόντρα στη Βαλένθια. Λες και έβλεπες άλλη ομάδα, σε σύγκριση με το σύνολο που παρουσιάστηκε κόντρα στην Βιλερμπάν. Είναι γεγονός πως από ένα σημείο και μετά η εμπιστοσύνη είχε χαθεί στα "ερυθρόλευκα" αποδυτήρια και οι παίκτες δεν απολάμβαναν την φιλοσοφία, αλλά και το μπάσκετ, που προσπαθούσε να παρουσιάσει ο Ντέιβιντ Μπλατ. Υπήρξε φθορά στη μεταξύ τους σχέση.

Οι "ερυθρόλευκοι" πραγματοποίησαν καταπληκτική εμφάνιση κόντρα στη Βαλένθια και με τον τρόπο τους... ψήφισαν την παραμονή του Κεστούτις Κεμζούρα στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Όλοι οι μπασκετμπολίστες, ειδικά οι παλιοί, έχουν σε εκτίμηση τον Λιθουανό τεχνικό. Τόσο όσον αφορά το επίπεδο γνώσεων και κατάρτισης, όσο και από θέμα συμπεριφοράς και επικοινωνίας. Έχουν βρει την χημεία τους μαζί του. Ύστερα από το... κάζο κόντρα στην Βιλερμπάν, ο μέχρι πρότινος βοηθός του Ντέιβιντ Μπλατ, έκατσε και μίλησε με τους παίκτες του και κατάλαβε και ο ίδιος πως η ομάδα θα πρέπει να επαναφέρει, αλλά και να επιστρέψει, σε κάποιες γνώριμες καταστάσεις, για να λειτουργήσει καλύτερα.

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, ναι μεν εξετάζει το ενδεχόμενο απόκτησης νέου προπονητή (υπάρχει ενδιαφέρον για τον Γιώργο Μπαρτζώκα, αλλά έχει και εκείνος τους ενδοιασμούς του), αλλά αυτή την στιγμή το πιθανότερο σενάριο είναι πως ο Κεστούτις Κεμζούρα θα παραμείνει στην θέση του. Αυτό διαρρέεται από το "ερυθρόλευκο" στρατόπεδο, ενώ και οι παίκτες έδειξαν στην πράξη πως γουστάρουν και απολαμβάνουν να παίζουν μπάσκετ υπό την καθοδήγηση του.

Θεωρείται όμως ειλημμένη απόφαση και η ενίσχυση της ομάδας. Υπάρχει η διάθεση για κάποιες αλλαγές στο ρόστερ, αλλά δεν είναι και εύκολο αυτή την περίοδο, καθώς οι καλές λύσεις είναι περιορισμένες. Οι Πειραιώτες ρίχνουν ματιές στην αγορά για το ενδεχόμενο απόκτησης ενός αθλητικού σέντερ με έφεση στην άμυνα, αλλά και για την εύρεση ενός γκαρντ. Ο Κεστούτις Κεμζούρα δεν χρησιμοποίησε καθόλου τον Γουίλ Τσέρι (ένας γκαρντ χαμηλού επιπέδου, στον οποίο έδειχνε εμπιστοσύνη ο Μπλατ) στο ματς με την Βαλένθια, βάζοντας στο ροτέισον τον Αντώνη Κόνιαρη (που τα πήγε εξαιρετικά), ενώ άφησε και εκτός δωδεκάδας τον (άπειρο) Ίθαν Χαπ...