Νίκολα Ιβάνοβιτς για Ολυμπιακό: «Ξέρουμε τι μας περιμένει στον Πειραιά»

Τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν όλες οι ομάδες που πάιζουν εκτός έδρας με τον Ολυμπιακό τόνισε ο Νίκολα Ιβάνοβιτς σε δηλώσεις του. 

Νίκολα Ιβάνοβιτς για Ολυμπιακό: «Ξέρουμε τι μας περιμένει στον Πειραιά»

Ο Νίκολα Ιβάνοβιτς σε δηλώσεις του ενόψει της αυριανής (27/1, 21:00) αναμέτρησης του Ερυθρού Αστέρα με τον Ολυμπιακό τόνισε πως η σερβική ομάδα βρίσκεται σε μια περίοδο κατά την οποία προσπαθεί να ανακτήσει το χαμένο της αγωνιστικό ρυθμό.

Ο 28χρονος γκαρντ σχολίασε αρχικά ότι «ξέρουμε τι μας περιμένει στον Πειραιά. Αυτό που είναι πραγματικά σημαντικό είναι να βρούμε ξανά τον ρυθμό μας το συντομότερο δυνατό και να ανεβάσουμε την ποιότητα στο παιχνίδι μας. Δεν είμαι σίγουρος αν μπορούμε να νικήσουμε τον Ολυμπιακό, αλλά ελπίζω πως θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό».

Ο Μαυροβούνιος περιφερειακός αναφέρθηκε και στην αναμέτρηση των δύο ομάδων στο Βελιγράδι και τη νίκη των γηπεδούχων με 81-76, εξηγώντας πως «τότε κάναμε μια πολύ καλή εμφάνιση, είχαμε τον έλεγχο στην μεγαλύτερη διάρκεια του ματς, παρά το γεγονός πως είχαμε και κάποια λάθη, ορισμένες κακές αποφάσεις και μερικές αμυντικές ολιγωρίες».

Ο άλλοτε παίκτης της ΑΕΚ ολοκλήρωσε λέγοντας ότι «Είχαμε προβλήματα με τον κορονοϊό το προηγούμενο διάστημα, πρέπει τώρα να βρούμε και πάλι τον ρυθμό του Νοεμβρίου και του Δεκεμβρίου. Φαίνεται και στο παρκέ ότι δυσκολευόμαστε σε άμυνα κι επίθεση, όμως το σημαντικότερο είναι πως υπάρχει υγεία. Το 80% της ομάδας νόσησε, επομένως έχουμε ηρεμήσει».