Έκανε απλά αυτό που έπρεπε

Μόνο κακό θα του έκανε μια 8η σερί ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα. Ο Ολυμπιακός κέρδισε μόνο σε ψυχολογία με τη νίκη αλλά και λίγα πράγματα για το μέλλον. 

Έκανε απλά αυτό που έπρεπε

Ας μην γελιόμαστε, αν δεν μπορούσε ο Ολυμπιακός να κερδίσει και τον προτελευταίο Ερυθρό Αστέρα, τότε… Καμία υποτίμηση δεν υπάρχει σε αυτή τη φράση, για το συγκρότημα του Ντέγιαν Ράντονιτς, αλλά όφειλε να βγάλει την όποια ποιότητα αλλά και τον εγωισμό διαθέτει, ώστε να τερματίσει αυτό το σερί των 7 αγώνων που αποτέλεσε και αρνητικό ρεκόρ στην ιστορία του στην Ευρωλίγκα.

Ολυμπιακός - Ερυθρός Αστέρας 94-79: «Ανάσταση» στο ΣΕΦ! (highlights)

Δεν έκανε κάτι σούπερ ο Ολυμπιακός, δεν έθελξε και μάλιστα στο 27΄ήταν πίσω στο σκορ με 65-66, φέρνοντας πρόσφατες θύμισες στο μυαλό, ωστόσο το έσωσε στα τελευταία δεκατρία λεπτά. Με σοβαρότητα (24 ασιστ και 8 μόλις λάθη), με σωστές επιλογές και καλή άμυνα πίσω έχτισε μια διαφορά ασφαλείας για να πάρει αυτό που ήθελε. Τη νίκη μετά τις 19 Ιανουαρίου, την οποία και αυτή είχε πάρει στην παράταση στη Γαλλία κόντρα στη Βιλερμπάν.

Ολυμπιακός-Ερυθρός Αστέρας 94-79: ΜακΚίσικ: «Μαθαίνω πολλά φέτος»

Ο Ολυμπιακός έχει αποκλειστεί… Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας. Έχει αποκλειστεί από το Κάουνας ακόμα. Όποια αμυδρή πιθανότητα έχει είναι μόνο μαθηματική. Αυτό που έχει να κάνει είναι να κερδίσει πράγματα από τώρα για του χρόνου και ήδη αυτά φαίνονται, χωρίς να αποτελούν αντιπερισπασμό για την φετινή αποτυχία.

Μπαρτζώκας: «Αυτή η δουλειά έχει μεγάλη πίεση - Πληρώνεσαι για να φταις»

Έχει κερδίσει ήδη τον Σάσα Βεζένκοφ που αποδεικνύει παιχνίδι με παιχνίδι πως αποτελεί έναν από τους βασικούς πόλους του Ολυμπιακού, ενώ επίσης κερδίζει εμπειρίες και παραστάσεις συνεχώς ο Σακίλ ΜακΚίσικ, ο οποίος στα τελευταία 6 παιχνίδια του Ολυμπιακού έχει μέσο όρο πόντων 16.5! Για τον Σλούκα δεν χρειάζεται ειδική μνεία καθώς για ηγέτης του Ολυμπιακού επέστρεψε (σ.σ. αρκεί να πλαισιωθεί σωστά επαναλαμβάνουμε), ενώ πολύ θετικός ήταν και πάλι ο Ζαν-Σαρλ.

Ράντονιτς: «Ο Ολυμπιακός άξιζε τη νίκη»

Μικρά αγωνιστικά κέρδη μπορεί και θέλει να έχει την κάθε φορά στα παιχνίδια που απομένουν, καθώς επίσης και αλλαγή στη νοοτροπία της ομάδας, καθώς είναι να… καταποντιστεί από τη Ζενίτ στο επόμενο, τότε δεν κάνει δουλειά!