Ολυμπιακός-Ερυθρός Αστέρας 94-79: ΜακΚίσικ: «Μαθαίνω πολλά φέτος»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ ήταν ανακουφισμένος και χαρούμενος μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Ερυθρού Αστέρα.

Ολυμπιακός-Ερυθρός Αστέρας 94-79: ΜακΚίσικ: «Μαθαίνω πολλά φέτος»

Ο Ολυμπιακός νίκησε τον Ερυθρό Αστέρα και κατάφερε να βάλει τέλος στο αρνητικό σερί των επτά συνεχόμενων αγώνων. Ο Σακίλ ΜακΚίσικ στις δηλώσεις του τόνισε ότι μαθαίνει πολλά από παίκτες όπως ο Σλούκας, ο Πρίντεζης και ο Σπανούλης.

Αναλυτικά ο Σακίλ ΜακΚίσικ μίλησε:

Για το τέλος του αρνητικού σερί: Νιώθουμε καλά επιτέλους θα κοιμηθώ. Έσπασε αυτό το αρνητικό σερί και νιώθουμε καλύτερα. Πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε σκληρά για να τελειώσουμε τη σεζόν καλά στα έξι παιχνίδια που απομένουν.

Για το χαμόγελο του: Στα περισσότερα πράγματα στη ζωή συμβαίνει το "δεν πάει άλλο". Έτσι συνέβη και με εμάς για να πάρουμε μία νίκη. Βοήθησε ο ένας τον άλλον για να καταφέρουμε να φτάσουμε στη νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα.

Για την πρώτη του χρονιά: Μερικές φορές μετά από τέτοιες νίκες στεναχωριέσαι γιατί σκέφτεσαι ότι κάποια πράγματα δεν τα έκανες σε άλλα παιχνίδια και τα έχασες. Για μένα είναι η πρώτη μου χρονιά στην Ευρωλίγκα. Είμαι με τον Σπανούλη, τον Πρίντεζη και τον Σλούκα και μαθαίνω πράγματα που θα μου φανούν χρήσιμα στο μέλλον.

Για το πώς σκέφτεται: Είμαι ένας παίκτης που μπορώ και να σουτάρω και να κάνω ντράιβ. Με βοηθάει η συνύπαρξη μου με τον Σλούκα. Καθημερινά μαθαίνω πράγματα από τον Σλούκα. Κάθε αγώνας και κάθε προπόνηση είναι στα συν μου και αποκτώ εμπειρία.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας