Euroleague: Στις 17 Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί το εξ αναβολής Ζενίτ - Παναθηναϊκός

Η εξ αναβολής συνάντηση του Παναθηναϊκού με τη Ζενίτ στην Αγία Πετρούπολη για τη Euroleague ορίστηκε να γίνει τελικά στις 17 Φεβρουαρίου του νέου έτους.

Euroleague: Στις 17 Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί το εξ αναβολής Ζενίτ - Παναθηναϊκός

Το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Ζενίτ στην Αγία Πετρούπολη για την 6η αγωνιστική της Euroleague ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί στις 29 Οκτωβρίου, όμως ένα κρούσμα κορονοϊού που είχε βρεθεί στην αθηναϊκή ομάδα είχε οδηγήσει στην αναβολή της αναμέτρησης.

Οι «πράσινοι» είχαν ζητήσει την αναβολή του αγώνα, αφού λόγω του υγειονομικού πρωτοκόλλου στην Ελλάδα δεν ήταν σε θέση να ταξιδέψουν στη ρωσική πόλη.

H εκκρεμότητα που υπήρχε με τον συγκεκριμένο αγώνα λύθηκε σήμερα (16/11), καθώς ορίστηκε νέα ημερομηνία διεξαγωγής του και αυτή θα είναι η 17η Φεβρουαρίου, ημέρα Τετάρτη.

Υπενθυμίζεται ότι η Euroleague όρισε για την 1η Δεκεμβρίου το έτερο αναβληθέν παιχνίδι του «τριφυλλιού», εκείνο με τη Βιλερμπάν στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής, το οποίο δεν είχε γίνει για τον ίδιο λόγο, με τη διαφορά ότι τα κρούσματα του νέου ιού είχαν εντοπιστεί στις τάξεις της γαλλικής ομάδας.