Ολυμπιακός: Επιστολή στην ΓΓΑ για τα ταξίδια σε Βαρκελώνη και Λιόν - Η πρόθεση της Πολιτείας

Στον Ολυμπιακό αναμένουν οδηγίες από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για να δουν τι θα πράξουν με το ταξίδι στη Βαρκελώνη και στο Λιόν, από τη στιγμή που έχει κρούσματα η ομάδα. Προς αναβολή και τα δύο παιχνίδια με Μπαρτσελόνα και Βιλερμπάν.

Ολυμπιακός: Επιστολή στην ΓΓΑ για τα ταξίδια σε Βαρκελώνη και Λιόν - Η πρόθεση της Πολιτείας

Επιστολή στην Υγειονομική Επιτροπή της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού απέστειλε η ΚΑΕ Ολυμπιακός, μέσω της οποίας ζητάει οδηγίες για τι πρέπει να κάνει- με βάση το υγειονομικό πρωτόκολλο της χώρας- αναφορικά με το ταξίδι της ομάδας την Τρίτη (17/11) με προορισμό τη Βαρκελώνη, καθώς την Τετάρτη (17/11) καλείται να παίξει με την Μπαρτσελόνα στο "Παλάου" για την 9η αγωνιστική της Euroleague.

Και τρίτο κρούσμα στον Ολυμπιακό!

Ολυμπιακός: Σταμάτησε προπονήσεις- Τι θα γίνει με το ματς με την Μπαρτσελόνα

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ανακοινώσει τις τελευταίες τρεις ημέρες, τρία κρούσματα κορονοϊού ενώ εκκρεμούν τα αποτελέσματα και των νέων τεστ που έχουν κάνει. Έχουν σταματήσει οι προπονήσεις, αλλά την Τρίτη (17/11) έχουν προγραμματισμένο ταξίδι για τη Βαρκελώνη, καθώς την Τετάρτη (18/11) θα παίξουν με τη Μπαρτσελόνα.

Έτσι λοιπόν, αφού ενημέρωσαν επίσημα για τα τρία κρούσματα και ότι εκκρεμούν αποτελέσματα εξετάσεων, ζητούν από την ΓΓΑ –μέσω της επιστολής που απέστειλαν- οδηγίες για το τι πρέπει να πράξουν και αν θα πρέπει να ταξιδέψουν. Αναμένουν την απάντηση λοιπόν για να πράξουν ανάλογα και όπως καταλαβαίνει κανείς, είναι πολύ πιθανό να μην ταξιδέψουν καν για τον αγώνα στο «Παλάου» αν σηκώσει η Πολιτεία απαγορευτικό.

Να θυμίσουμε πως κάτι ανάλογο είχε συμβεί και με τον Παναθηναϊκό, όταν είχε ανακοινώσει δύο κρούσματα. Η ΓΓΑ τού είχε απαγορέψει να ταξιδέψει στην Αγία Πετρούπολη και η Euroleague ανέβαλλε το παιχνίδι τους με τη Ζενίτ.

Η ΓΓΑ προσανατολίζεται στο να απαγορέψει την μετακίνηση του Ολυμπιακού για την διασπορά του κορονοϊού και φαίνεται πως οδηγούμαστε στην αναβολή των αγώνων.