Ολυμπιακός: Σταμάτησε προπονήσεις- Τι θα γίνει με το ματς με την Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός την Τρίτη (17/11) πρέπει να ταξιδέψει στη Βαρκελώνη για το παιχνίδι της Τετάρτης (18/11) με την Μπαρτσελόνα, ενώ αναμένει τα αποτελέσματα από τα νέα τεστ, μετά και το 3ο κρούσμα κορονοϊού στην ομάδα.

Ολυμπιακός: Σταμάτησε προπονήσεις- Τι θα γίνει με το ματς με την Μπαρτσελόνα

Μέσα σε λιγότερο από 72 ώρες στον Ολυμπιακό ανακοίνωσαν τρία θετικά κρούσματα κορονοϊού και προσδοκούν κάπου εδώ να τελειώσει όσο εκκρεμούν τα αποτελέσματα από τα νέα τεστ στα οποία έχουν υποβληθεί. Είναι πολλά τα παραδείγματα από ομάδες που ξαφνικά «φούντωσαν» και γέμισαν με κρούσματα, με αποτέλεσμα να τεθούν όλοι σε καραντίνα.

Και τρίτο κρούσμα στον Ολυμπιακό!

Οι Πειραιώτες, ενώ δεν είχαν κάποιο θέμα (σ.σ. μόνο ο Παπανικολάου πριν καν ξεκινήσει η καραντίνα) μετά τα παιχνίδια τους με Ζενίτ και Άλμπα, που επίσης είχαν ταλαιπωρηθεί με πολλαπλά κρούσματα κορονοϊού, ανίχνευσαν ένα κρούσμα και έφτασαν στα τρία μέχρι στιγμής, μετά τα τεστ που έκαναν με τους Βερολινέζους.

Τα τρία μέλη της ομάδας έχουν απομονωθεί και ακολουθούν το υγειονομικό πρωτόκολλο, ενώ είναι σαφές πως έχουν σταματήσει οι προπονήσεις τις τελευταίες μέρες. Κάνουν μόνο ατομικές και σουτ, ένας τη φορά σε κάθε μπασκέτα, με δικιά του μπάλα και όλα τα απαραίτητα μέτρα.

Ολυμπιακός: Δεύτερο κρούσμα κορονοϊού μετά την Άλμπα

Ο Ολυμπιακός βέβαια, όσο αναμένει τα νέα αποτελέσματα, έχει να προετοιμάσει και ένα παιχνίδι ενώ ετοιμάζεται για δύο ταξίδια-μην το λησμονείται -αρχής γενομένης από αυτό της Τρίτης (17/11) στη Βαρκελώνη για το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα.

Έτσι όπως είναι τα πράγματα το παιχνίδι θα γίνει κανονικά. Αν ο Ολυμπιακός μείνει στα τρία κρούσματα, δεν υπάρχει θέμα αναβολής της αναμέτρησης. Αν όμως μετά από τα νέα αποτελέσματα βγάλει κι άλλα θετικά κρούσματα, τότε θα υπάρχει θέμα και θα δούμε αν αιτηθεί αναβολής στην Euroleague.