Σπανούλης: «Περήφανος και ευλογημένος που ανήκω στην οικογένεια του Ολυμπιακού»

Ο Βασίλης Σπανούλης λίγη ώρα μετά την ανανέωση του συμβολαίου του για 5η φορά με τον Ολυμπιακό, κατέθεσε τις σκέψεις και τα συναισθήματά του.

Σπανούλης: «Περήφανος και ευλογημένος που ανήκω στην οικογένεια του Ολυμπιακού»

Ο Βασίλης Σπανούλης παραμένει στο Λιμάνι του, στην δεύτερη οικογένειά του, όπως έχει δηλώσει επανειλημμένως και πηγαίνει ολοταχώς για την 11η σεζόν του στον Ολυμπιακό! Ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων», αυτός που άλλαξε την ιστορία, λίγη ώρα μετά την ανακοίνωσή του από την πειραϊκή ΚΑΕ, για ακόμη μία σεζόν, έκανε δηλώσεις στο επίσημο σάιτ της ομάδας Olympiacosbc.gr, καταθέτοντας τις σκέψεις του και τα συναισθήματά του.

Ολυμπιακός: Στο Λιμάνι του ο Σπανούλης για 11η σεζόν (pic-vids)

«Πέρασαν κιόλας δέκα χρόνια και νιώθω σα να είναι μόλις χθες!» ανέφερε αρχικά και συνέχισε: «Δέκα χρόνια γεμάτα υπέροχες αναμνήσεις, μεγάλες χαρές, μεγάλες στιγμές, αλλά και στεναχώριες. Καταφέραμε σπουδαία πράγματα αυτή την δεκαετία με τον Ολυμπιακό και ζήσαμε στιγμές που θα μείνουν ανεξίτηλα χαραγμένες στη μνήμη κάθε Ολυμπιακού και κάθε φιλάθλου!».

Σπανούλης: Δέκα χρόνια στον Ολυμπιακό ο «Βασίλης με το 7»

Στη συνέχεια ο αρχηγός της ομάδας υποστήριξε: «Ευχαριστώ από καρδιάς τους Προέδρους για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε χτίσει μια εξαιρετική σχέση και η χημεία μας είναι μοναδική! Υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός και εκτίμηση. Είναι τεράστια τιμή για εμένα όλο αυτό και τους ευχαριστώ.

Επίσης, ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου, τον κόουτς, όλους όσοι δουλεύουν στην ομάδα και φυσικά τους φιλάθλους για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. Νιώθω περήφανος και ευλογημένος που ανήκω στην οικογένεια του Ολυμπιακού και ανυπομονώ να ξεκινήσει η νέα χρονιά. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της που όπως πάντα είναι υψηλοί και να επιστρέψουμε στις επιτυχίες».