Ολυμπιακός: Στο Λιμάνι του ο Σπανούλης για 11η σεζόν (pic-vids)

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός, την ημέρα που ανακοίνωσε για πρώτη φορά πριν δέκα χρόνια την απόκτηση του Βασίλη Σπανούλη, ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας τους για μία ακόμη σεζόν! Η σημαία στον ιστό της...

Ολυμπιακός: Στο Λιμάνι του ο Σπανούλης για 11η σεζόν (pic-vids)

Όλη μέρα η ΚΑΕ Ολυμπιακός προανήγγειλε με μοναδικούς τρόπους αυτό που άπαντες ανέμεναν. Αυτό που εδώ και καιρό ήταν γνωστό και δεδομένο, αλλά ήθελαν να το κάνουν ξεχωριστό, όσο ξεχωριστός είναι και αυτός: Ο Βασίλης Σπανούλης! Ο αρχηγός, ο ηγέτης, ο κορυφαίος, ο βασιλιάς του Θρύλου και όσα άλλα κοσμητικά θέλετε να προσθέσετε. Αυτός, δεν έχει να πάει πουθενά. Μένει εδώ, σπίτι του, στην οικογένειά του, στον Ολυμπιακό του!

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός την ημέρα που ανακοίνωσε για πρώτη φορά την απόκτησή του, πριν από δέκα χρόνια, στο ημίχρονο του τελικού του Μουντιάλ το 2010 ανάμεσα στην Ολλανδία και την Ισπανία, αυτή επέλεξε σημαδιακά να ανακοινώσει την συμφωνία τους για μία ακόμη σεζόν. Κάτι που σημαίνει ότι ο Βασίλης Σπανούλης θα μείνει για 11η σεζόν στον Ολυμπιακό, με τον οποίο άλλαξε το ρου της ιστορίας και έγραψε ολόχρυσες σελίδες στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει:

«Ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού, κύριος Γιώργος Αγγελόπουλος, συναντήθηκε με τον αρχηγό της ομάδας, Βασίλη Σπανούλη και συμφώνησαν την ανανέωση της συνεργασίας τους ακόμη ένα χρόνο».

Ο Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος στο πρώτο συμβόλαιο είχε υπογράψει για τρία χρόνια, κατέκτησε με τον Ολυμπιακό...

* Δύο συνεχόμενες Ευρωλίγκες (το 2012 και το 2013), βγαίνοντας MVP στα Final 4, ενώ είναι ο μοναδικός μαζί με τον Τόνι Κούκοτς που έχουν βγει τρεις φορές MVP σε Final 4.

* Το 2012-13 ήταν ο Πολυτιμότερος σε όλη τη σεζόν στην Ευρωλίγκα, ενώ μην ξεχνάτε πως μιλάμε για τον πρώτο σκόρερ της διοργάνωσης και πρώτο σε ασίστ.

* Πριν λίγες ημέρες μάλιστα βγήκε (πρώτος σε ψήφους, τις διπλάσιες από τον δεύτερο) στην καλύτερη ομάδα της δεκαετίας. Τρεις φορές έχει βρεθεί στην πρώτη καλύτερη 5άδα της Ευρωλίγκας και πέντε στην δεύτερη!

* Ο Σπανούλης έχει κατακτήσει το Διηπειρωτικό με τον Ολυμπιακό στη Βραζιλία (το 2013), τρία πρωταθλήματα Ελλάδας (2012, 2015, 2016) και ένα Κύπελλο (2011).

Πέρα και πάνω απ’ όλα αυτά, ο Βασίλης Σπανούλης είναι ο Θρύλος του Θρύλου και ένας Θρύλος της Ευρώπης που η κληρονομία που αφήνει στο άθλημα είναι τεράστια.

Ευλογημένοι και τυχεροί όσοι τον ζούμε!