Ρίχνει «λάδι στη φωτιά» ο Γιαννακόπουλος με εμπρηστική ανάρτηση για τους «τρεις» του Ολυμπιακού

Μπορεί η εθνική μας ομάδα μπάσκετ να έχει γίνει άνω - κάτω μετά την πρόσληψη του Ρικ Πιτίνο από τον Παναθηναϊκό, ωστόσο αυτό φαίνεται ότι δεν αρκεί για να ρίξουν κάποιοι τους τόνους.

Ρίχνει «λάδι στη φωτιά» ο Γιαννακόπουλος με εμπρηστική ανάρτηση για τους «τρεις» του Ολυμπιακού

Η απόφαση των διεθνών του Ολυμπιακού να στείλουν επιστολή στην ΕΟΚ με την οποία ειδοποίησαν ότι μετά την πρόσληψη Πιτίνο από τον Παναθηναϊκό οι ίδιοι δεν διατίθενται να φορέσουν τη φανέλα με το εθνόσημο στο Προ Ολυμπιακό τουρνουά έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων από λάθος πλευρές.

Τους κορόιδεψαν και ορθώς έφυγαν οι «τρεις» του Ολυμπιακού

Την ώρα που η ΕΟΚ την οποία αφορά περισσότερο από όλους το θέμα τηρεί σιγή ιχθύος, ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γιαννακόπουλος συνεχίζει να δυναμιτίζει το κλίμα και να ρίχνει «λάδι στη φωτιά». Σε ανάρτησή του στα στόρι του Instagram ο ίδιος έγραψε ειρωνικά ότι «την τελευταία φορά που η Εθνική δεν είχε παίκτη του Ολυμπιακού στην αποστολή πήρε το χρυσό μετάλλιο το 2005. Οι Αγγελόπουλοι θέλουν το καλό της εθνικής. #Mexritelous».

«Όχι» από τους Πρίντεζη, Παπανικολάου, Κόνιαρη στην Εθνική

Φυσικά αυτό που διαφεύγει στον ίδιο είναι το γεγονός ότι σε εκείνη την εθνική ομάδα αγωνίζονταν οι Μπουρούσης και Βασιλόπουλος οι οποίοι είχαν υπογράψει στον Ολυμπιακό τρεις μήνες πριν το Ευρωμπάσκετ.

Τέλος, κάτι που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι κάποιοι συμπεριφέρονται λες και το μπάσκετ τους ανήκει.