«Όχι» από τους Πρίντεζη, Παπανικολάου, Κόνιαρη στην Εθνική

Οι παίκτες του Ολυμπιακού Γιώργος Πρίντεζης, Κώστας Παπανικολάου, Αντώνης Κόνιαρης με επιστολή τους στην ΕΟΚ,  γνωστοποίησαν την απόφασή τους να μην  αγωνιστούν ξανά στην Εθνική Ελλάδος.

«Όχι» από τους Πρίντεζη, Παπανικολάου, Κόνιαρη στην Εθνική

Πριν από λίγο οι παίκτες του Ολυμπιακού Γιώργος Πρίντεζης, Αντώνης Κόνιαρης και Κώστας Παπανικολάου έστειλαν επιστολή στην ΕΟΚ με την οποία έκαναν γνωστή την απόφασή τους να μην ξαναπαίξουν για την Εθνική Ελλάδος.

Η απάντηση Γιαννακόπουλου στους «τρεις» του Ολυμπιακού! (pic)

Ο λόγος είναι ότι σε συνάντηση που είχαν οι Πρίντεζης και Παπανικολάου με τον ομοσπονδιακό τεχνικό της ομάδας Ρικ Πιτίνο, πήραν τη διαβεβαίωση ότι δεν θα προπονήσει άλλη ομάδα, αλλά τελικά ανακοινώθηκε και από τον Παναθηναϊκό. Το ίδιο τους διαβεβαίωσαν και από την Ομοσπονδία.

Εθνική μπάσκετ: Το πρόγραμμα στο Προολυμπιακό τουρνουά

Επειδή λοιπόν οι παίκτες της ομάδας του Πειραιά, θεωρούν ότι τους κορόιδεψε τόσο ο Αμερικανός, όσο και ο Βασιλακόπουλος, πήραν τη συγκεκριμένη απόφαση, ξεκαθαρίζοντας πως εάν δεν αλλάξει η κατάσταση, δε θα αγωνιστούν ξανά με το εθνόσημο.

Πιτίνο για Προολυμπιακό: «Πολλά θα εξαρτηθούν από το αν θα έρθει ο Γιάννης...»

Να σημειωθεί πως ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού Γιώργος Πρίντεζης είναι μέλος της Εθνικής από το 2008, ο Παπανικολάου από το 2009 ενώ ο Κόνιαρης από το 2017.

Κι όσον αφορά την υποκριτική ΕΟΚ, είχε εκφράσει μέσω διαρροής τη δυσαρέσκεια της για τη συνεργασία Πιτίνο-Παναθηναϊκού, αλλά πέραν τούτου ουδέν... Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο με τον Γιώργο Βασιλακόπουλου να μας περνά για αφελείς, όταν στο παρελθόν είχε κινήσει γη και ουρανό για να φύγει ο Γιαννάκης από την Εθνική, όταν συμφώνησε με τον Ολυμπιακό. Και τα κατάφερε...

Η αστεία δικαιολογία του Πιτίνο για τους τρεις του Ολυμπιακού