Ρογκαβόπουλος: «Είμαστε καλύτεροι ποιοτικά και αν είμαστε όσο σκληροί πρέπει θα κερδίσουμε»

Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος μίλησε για τον αγώνα της Εθνικής με αντίπαλο τη Νέα Ζηλανδία που θα κρίνει και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Mundobasket 2023.

Ρογκαβόπουλος: «Είμαστε καλύτεροι ποιοτικά και αν είμαστε όσο σκληροί πρέπει θα κερδίσουμε»

Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος δήλωσε για τον αγώνα της Τετάρτης (30/8):

«Η Νέα Ζηλανδία είναι μια πολύ σκληρή ομάδα, παίζει στο όριο του φάουλ και θα πρέπει να ματσάρουμε τη σκληράδα τους. Χθες είχαμε κάποια κακά διαστήματα, το θέμα είναι σε αυτόν τον τελικό να παρουσιαστούμε όπως πρέπει, αν θέλουμε να συνεχίσουμε στη διοργάνωση.

Θέλουμε να συνεχίσουμε και πιστεύω πως θα το αποδείξουμε. Ευελπιστώ να ανταποκριθώ κι εγώ στις απαιτήσεις του παιχνιδιού, θα κάνω ό,τι μπορώ για την ομάδα, σε οποιονδήποτε τομέα ο κόουτς με χρειαστεί. Ο τομέας των ριμπάουντ είναι τεράστιας σημασίας. Θεωρώ πως είμαστε καλύτεροι ποιοτικά και αν είμαστε όσο σκληροί πρέπει θα κερδίσουμε. Πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι.

Πρέπει να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε για να μην τους δώσουμε τόσα πολλά τρίποντα, ο κόουτς θα μας προετοιμάσει κατάλληλα.

Έχουμε πολύ καλή αύρα και σχέση μεταξύ μας. Πάμε να προκριθούμε, αυτό είναι το μήνυμα που στέλνει ο ένας στον άλλο. Όλοι μαζί πάμε να πάρουμε την πρόκριση».