Αυστραλία: Με επτά ΝΒΑερς στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Η Ομοσπονδία μπάσκετ της Αυστραλίας ανακοίνωσε τη δωδεκάδα που θα εκπροσωπήσει τη χώρα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και θα περιλαμβάνει επτά παίκτες από το ΝΒΑ

Αυστραλία: Με επτά ΝΒΑερς στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Την ώρα που τα Προολυμπιακά τουρνουά βρίσκονται σε εξέλιξη σε όλο τον πλανήτη, η Αυστραλία ανακοίνωσε την δωδεκάδα που θα παρατάξει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Έτσι, μπορεί ο Μπεν Σίμονς των Σίξερς να απουσιάζει, αλλά επτά παίκτες που αγωνίζονται στο NBA θα βρεθούν στην δωδεκάδα, αλλά και ο Τζοκ Λαντέιλ που βρέθηκε κοντά στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά οι δώδεκα παίκτες : Άαρον Μπέινς (Ράπτορς), Μάθιου Ντελαβεντόβα (Καβαλίερς), Ντάντε Έξουμ (Ρόκετς), Κρις Γκούλντινγκ, Τζοκ Λαντέιλ (Μέλμπουρν Γιουνάιτεντ), Τζος Γκριν (Μάβερικς), Τζο Ινγκλς (Τζαζ), Νίκολας Κέι (Περθ Γουάιλντκατς), Πάτι Μιλς (Σπερς), Ντούοπ Ριθ (Ερυθρός Αστέρας), Νέιθαν Σόμπι (Μπρισμπέιν Μπούλετς), Ματίς Θάιμπουλ (Σίξερς).

Η Αυστραλία θα συμμετάσχει στο Group B και θα αντιμετωπίσει τη Νιγηρία, την νικήτρια από το προολυμπιακό του Σπλιτ και την νικήτρια από το προολυμπιακό του Βελιγραδίου.