Ο Καλάθης στο ΟΑΚΑ - Ενσωματώθηκε με την αποστολή της Εθνικής

O Nικ Καλάθης, ο οποίος κατέκτησε το πρωτάθλημα με τη Μπαρτσελόνα, ενσωματώθηκε με την αποστολή της Εθνικής μας ομάδας και φώναξε "παρών". 

Ο Καλάθης στο ΟΑΚΑ - Ενσωματώθηκε με την αποστολή της Εθνικής

Υπήρχαν αμφιβολίες από ορισμένους για το κατά πόσο ο Νικ Καλάθης θα υποστήριζε την προσπάθεια της Εθνικής μας ομάδας. Βλέπετε, είχε ένα δύσκολο και απαιτητικό πρόγραμμα μέχρι και πριν λίγες μέρες. Final Four με τη Μπαρτσελόνα, ενώ κατέκτησε και το πρωτάθλημα με τους Καταλανούς. Υπάρχει κούραση και χρειαζόταν διάστημα ξεκούρασης.

Τελικά, όμως, ο 32χρονος γκαρντ φώναξε «παρών». Ο Νικ Καλάθης βρέθηκε στο ΟΑΚΑ στην αναμέτρηση της Ελλάδας κόντρα στη Σερβία, για το τουρνουά "Ακρόπολις". Ενσωματώθηκε με την αποστολή και σύντομα θα ξεκινήσει τις προπονήσεις. Η παρουσία του στο προολυμπιακό τουρνουά θεωρείται δεδομένη.

Μία ευχάριστη είδηση, καθώς ας μη ξεχνάμε πως έχουν τεθεί εκτός οι Ιωάννης Παπαπέτρου και Γιώργος Πρίντεζης, εξαιτίας τραυματισμών, ενώ είναι δεδομένη και η απουσία των Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο, οι οποίοι θα παίξουν στους τελικούς της Ανατολής με τους Μπακς.

Τόκιο 2020: Οριστικά χωρίς Γιάννη και Θανάση η Εθνική στο Προολυμπιακό

Εθνική Ελλάδος: Θλάση στην ποδοκνημική ο Πρίντεζης, χάνει το Προολυμπιακό...