Τόκιο 2020: Οριστικά χωρίς Γιάννη και Θανάση η Εθνική στο Προολυμπιακό

Η πρόκριση των Μιλγουόκι Μπακς στους τελικούς της Ανατολικής Περιφέρειας του ΝΒΑ σήμανε την οριστική απουσία των Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο από τους αγώνες της Εθνικής ομάδας μπάσκετ στο Προολυμπιακό.

Τόκιο 2020: Οριστικά χωρίς Γιάννη και Θανάση η Εθνική στο Προολυμπιακό

Εξαιρετικό νέο για τους Μιλγουόκι Μπακς και την καριέρα των Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο, αλλά αρνητική εξέλιξη για την Εθνική ομάδα μπάσκετ ανδρών, αποτέλεσε η πρόκριση των «ελαφιών» στους τελικούς της Ανατολικής Περιφέρειας του ΝΒΑ σε βάρος των Μπρούκλιν Νετς.

Νετς - Μπακς 111-115: Μυθικός Γιάννης έστειλε το Μπρούκλιν για... διακοπές! (vid)

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και ο τεχνικός του Ρικ Πιτίνο θα πρέπει να πορευθούν, οριστικά πια, χωρίς τον Γιάννη και τον Θανάση Αντετοκούνμπο στο Προολυμπιακό τουρνουά της Βικτόρια στον Καναδά.

Βλέπετε, η ενσωμάτωσή τους στην αποστολή της ελληνικής ομάδας δεν «βγαίνει» πλέον ημερολογιακά, λόγω των αγωνιστικών υποχρεώσεων των Μπακς στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Ειδικότερα, το τουρνουά της Βικτόρια ξεκινά για τη «γαλανόλευκη» ομάδα στις 30 Ιουνίου, ενώ οι τελικοί της ανατολικής περιφέρειας αρχίζουν τα ξημερώματα της Πέμπτης και στην καλύτερη περίπτωση, δηλαδή το 4-0, θα τελειώσουν στις 29 Ιουνίου.

Αν όμως χρειαστούν πέμπτος, έκτος κι έβδομος αγώνας, αυτοί θα πραγματοποιηθούν αντιστοίχως την , και 5η Ιουλίου.