Αντώνης Φώτσης: Στα 39 του ανανέωσε με τον Ηλυσιακό

Ο 39χρονος Αντώνης Φώτσης θα συνεχίσει να βρίσκεται στα παρκέ για ακόμα έναν χρόνο αφού επέκτεινε τη συνεργασία του με τον Ηλυσιακό.

Αντώνης Φώτσης: Στα 39 του ανανέωσε με τον Ηλυσιακό

Ακάθεκτος συνεχίζει την πορεία του στο μπάσκετ ο Αντώνης Φώτσης. Ο άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού, στα 39 του πλέον, ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Ηλυσιακό στον οποίο βρίσκεται την τελευταία τριετία.

Η ομάδα των Ιλισίων θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν στη Β' Εθνική και θα έχει για ακόμα μία σεζόν στο ρόστερ της τον Αντώνη Φώτση ο οποίος συνεχίζει την καριέρα του στον σύλλογο όπου πραγματοποίησε τα πρώτα του βήματα στον χώρο του μπάσκετ.

Πέραν του Φώτση ο Ηλυσιακός ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του και με τον άλλον αρχηγό του συλλόγου, τον Θανάση Γραμματίκα. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ηλυσιακού:

«Με τους δύο αρχηγούς και τη νέα σεζόν! Ύστερα από την ανανέωση της συνεργασίας με το προπονητικό επιτελείο, με χαρά ανακοινώνουμε και την παραμονή των δύο αρχηγών της ομάδας. Στη Β’ Εθνική για τη σεζόν 2020-2021 θα συνεχίσουν να αγωνίζονται με τα χρώματα του Ηλυσιακού οι Αντώνης Φώτσης και Θανάσης Γραμματίκας, οι οποίοι πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις και κράτησαν την ομάδα σε σταθερή πορεία στη Γ’ Εθνική. Για τον διεθνή καλαθοσφαιριστή, Αντώνη Φώτση, θα είναι η 4η συνεχόμενη χρονιά που αγωνίζεται στα Ιλίσια, ενώ για τον έμπειρο playmaker η 3η».