Ολυμπιακός: Δεν έγινε ραντεβού με τον Σλούκα!

Ο Ολυμπιακός διαψεύδει κάθε επαφή και συμφωνία με τον Κώστα Σλούκα.

Ολυμπιακός: Δεν έγινε ραντεβού με τον Σλούκα!

Στην επικαιρότητα του Ολυμπιακού κυριαρχεί ο Κώστας Σλούκας, καθώς αυτός είναι το «α» και το «ω» στον σχεδιασμό των «ερυθρόλευκων», με τους Πειραιώτες να κάνουν όλες τις απαραίτητες ενέργειες που απαιτούνται από τη πλευρά τους, αλλά και να περιμένουν παράλληλα την αποδέσμευση του Έλληνα διεθνή γκαρντ από τη Φενέρμπαχτσε. Μην ξεχνάτε, έχει συμβόλαιο και θα πρέπει να το λύσει πρώτα με την τουρκική ομάδα στην οποία βρίσκεται από το καλοκαίρι του 2015.

Μάνατζερ Σλούκα για συμφωνία με Ολυμπιακό: «Δεν διαπραγματεύεται με καμία ομάδα»

Δεν τα έχουν πει ακόμα, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έχει γίνει ραντεβού ακόμα μεταξύ των δύο πλευρών για να συζητήσουν, οπότε αναμένεται και αυτό το βήμα.

Η ουσία είναι πως ο Κώστας Σλούκας, είναι περισσότερο θετικός από ποτέ να επιστρέψει στον Ολυμπιακό και οι «ερυθρόλευκοι» κάνουν όλες τις απαραίτητες κινήσεις που χρειάζονται προς αυτή την κατεύθυνση. Τελική συμφωνία, ακόμα δεν υπάρχει, όπως τονίζουν στον Πειραιά, αλλά και η πλευρά του παίκτη, ωστόσο στο επόμενο διάστημα θα συνεχιστούν οι επαφές, ώστε να δώσουν τα χέρια και να… παραλάβει ο Σλούκας τα «κλειδιά» της ομάδας.

Στην πρώτη επαφή, η οικονομική διαφορά δεν ήταν μεγάλη και σε μια δεύτερη που επίκειται αναμένεται να επιτευχθεί η τελική συμφωνία για τα επόμενα τρία χρόνια.