Ολυμπιακός - Oι Αγγελόπουλοι «τρελάθηκαν»: Θέλουν δίδυμο στα γκαρντ με Σλούκα-Καλάθη

Ο Ολυμπιακός χαμογελά για την εξέλιξη της υπόθεσης με τον Κώστα Σλούκα, με τους Πειραιώτες να κάνουν ύστατη προσπάθεια για να φέρουν στον Πειραιά και τον Νικ Καλάθη.  

Ολυμπιακός - Oι Αγγελόπουλοι «τρελάθηκαν»: Θέλουν δίδυμο στα γκαρντ με Σλούκα-Καλάθη

Όπως έχετε παρατηρήσει, ο Ολυμπιακός φέτος θέλει να ξοδέψει με διαφορετικό τρόπο το διαθέσιμο μπάτζετ. Τα αρκετά λεφτά που μοίρασε πέρσι στους Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, Μπράντον Πολ, Όγκουστιν Ρούμπιτ, Κέβιν Πάντερ Πάντερ και Γουέιντ Μπάλντγουϊν, φέτος θέλει να τα αξιοποιήσει περισσότερο ορθολογικά και κυρίως για την ενίσχυση της γραμμής των γκαρντ.

Αυτή άλλωστε είναι η πιο κομβική θέση στο σύγχρονο μπάσκετ και εκεί υστέρησε φέτος η ομάδα. Έφτασε στο σημείο να παίζει με Μπάλντγουϊν-Τσέρι κόντρα σε Λάρκιν-Μίτσιτς (Εφές), Ντιλέινι-Χίγκινς (Μπαρτσελόνα), Γιουλ-Καμπάτσο (Ρεάλ), Τζέιμς-Χάκετ (ΤΣΣΚΑ) και Ντε Κολό-Σλούκα (Φενέρμπαχτσε). Βλέπετε, πέρσι το καλοκαίρι έκανε το λάθος και γέμισε το ρόστερ με πολλά φόργουορντ, χωρίς λόγο. Φέτος δεν θα το κάνει!

Ολυμπιακός: Το σκεπτικό του Μπαρτζώκα για τη θέση «3»

Άλλωστε, σας τονίσαμε σε περασμένο κείμενο στο «ΦΩΣ» πως στην ερχόμενη σεζόν η ομάδα στο «3» θα προχωρήσει με τους Κώστα Παπανικολάου, Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, συν τον Σακίλ ΜακΚίσικ. Δεν θα δοθούν άλλα λεφτά για σμολ-φόργουορντ. Και στο «4»; Θέλει να διατηρήσει τον Σάσα Βεζένκοφ, αλλά με τα ίδια χρήματα! Ένας από τους λόγους που τα κάνει όλα αυτά, είναι πως θέλει τα χρήματά του να τα αξιοποιήσει διαφορετικά, περισσότερο σωστά και να τα δώσει σε τουλάχιστον έναν πρωτοκλασάτο γκαρντ και εφόσον σταθεί εφικτό σε δύο!

Ολυμπιακός: Η αλήθεια για Σλούκα

Την Πέμπτη (4/6) σας αναλύσαμε στο «ΦΩΣ» τα δεδομένα με την υπόθεση του Κώστα Σλούκα. Το ρεπορτάζ μας, το οποίο δεν επιβεβαιώνεται, αναφέρει πως έγινε συνάντηση με τον ατζέντη του παίκτη, Παναγιώτη Καπάζογλου. Οι Πειραιώτες ανέβασαν την προσφορά τους πάνω από 5.000.000 ευρώ (για τρία χρόνια) και οι δύο πλευρές αποχώρησαν από το ραντεβού με... χαμόγελα. Προφανώς και δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί τίποτα, καθώς ο 30χρονος διεθνής γκαρντ δεν είναι ελεύθερος και καλά κάνουν και βγάζουν διαψεύσεις. Ας μείνουμε, λοιπόν, στο γεγονός πως η υπόθεση επιστροφής του αριστερόχειρα σουτέρ βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο!

Γερό μπάσιμο για Καλάθη!

Έχουμε όμως και συνέχεια! Αν και ο Νικ Καλάθης δείχνει να οδεύει στη Βαρκελώνη, ο Ολυμπιακός κάνει την ύστατη προσπάθεια για να αλλάξουν τα δεδομένα, προχωρώντας σε μεταγραφικό «μπαμ» ολκής. Οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος δείχνουν να... τρελάθηκαν! Θέλουν να φέρουν στον Πειραιά και τον Νικ Καλάθη! Άλλωστε, και ο αρχηγός του Παναθηναϊκού έχει τον ίδιο ατζέντη με τον Κώστα Σλούκα, τον πολύπειρο Παναγιώτη Καπάζογλου, στον οποίο και έχουν κάνει νέα πρόταση για τη συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών. Υπάρχει μάλιστα έντονη φημολογία για νέο ραντεβού με τον ατζέντη για τους δύο παίκτες.

Και εδώ, όμως, θα πρέπει να τονίσουμε πως ο Νικ Καλάθης δεν είναι ελεύθερος, έχει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, αλλά είναι θέμα χρόνου το τέλος της συνεργασίας τους. Προφανώς και ο Γιώργος Μπαρτζώκας είναι ενήμερος για τις εξελίξεις. Άλλωστε, είχε τονίσει και εκείνος τη σημασία να έχεις καλούς γκαρντ στο σύγχρονο μπάσκετ και οι Αγγελόπουλοι προσπαθούν να τον ικανοποιήσουν φέρνοντάς του το βασικό δίδυμο των γκαρντ της Εθνικής μας ομάδας.

Το 2010 οι πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός έκαναν την μεταγραφή του Βασίλη Σπανούλη, η οποία άλλαξε το ρου της ιστορίας του ελληνικού μπάσκετ. Δέκα χρόνια μετά προσπαθούν να φέρουν "πακέτο" τους Σλούκα-Καλάθη. Το κατά πόσο θα ολοκληρωθεί το "deal" θα φανεί στην πράξη, αλλά το σίγουρο είναι πως οι Αγγελόπουλοι δείχνουν να έχουν... άγριες διαθέσεις.