Oριστικό: Έμεινε ο Μιλουτίνοφ στον Ολυμπιακό

Ήταν αναμενόμενο, έγινε και πράξη. Οι Σπερς ενημέρωσαν τον Ολυμπιακό πως δεν θα πάρουν μαζί τους φέτος τον Νίκολα Μιλουτίνοφ. Συνεχίζει οριστικά στους Πειραιώτες. 

Oριστικό: Έμεινε ο Μιλουτίνοφ στον Ολυμπιακό

Ήταν αναμενόμενο, έγινε και πράξη. Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ θα συνεχίσει την καριέρα του οριστικά στον Ολυμπιακό και τη νέα σεζόν! Οι Σαν Αντόνιο Σπερς, οι οποίοι είχαν δικαίωμα ως την 20η Ιουλίου να ενεργοποιήσουν την οψιόν αγοράς στο συμβόλαιο του Σέρβου σέντερ (προσφέροντας 1.000.000 δολάρια), ενημέρωσαν τους Πειραιώτες πως δεν θα πάρουν φέτος μαζί τους στο ΝΒΑ τον παίκτη.

Έτσι, λοιπόν, ο Νίκολα Μιλουτίνοφ θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό για πέμπτη συνεχόμενη σεζόν, αποτελώντας την κολόνα της ομάδας κάτω από τη ρακέτα. Υπενθυμίζεται πως οι "ερυθρόλευκοι" νωρίτερα είχαν απαντήσει αρνητικά σε συνεχόμενες προσφορές της ΤΣΣΚΑ Μόσχας για την μεταγραφή του παίκτη (με την τελευταία να φτάνει στο 1.500.000 ευρώ), δείχνοντας την επιθυμία τους να κρατήσουν τον 25χρονο σέντερ στο μεγάλο λιμάνι.

Στη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο Νίκολα Μιλουτίνοφ πραγματοποίησε την καλύτερη σεζόν της καριέρας του, έχοντας μέσο όρο 11.7 πόντους (66.1% δίποντα), 7.9 ριμπάουντ και 1.5 ασίστ, αγωνιζόμενος σε 28 ματς, έχοντας 26 λεπτά χρόνο συμμετοχής στην EuroLeague. Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν.

Μάνατζερ Μιλουτίνοφ: «Το αν θα μείνει ή όχι εξαρτάται αποκλειστικά από τον Ολυμπιακό»