Νέο «όχι» Ολυμπιακού σε ΤΣΣΚΑ για Μιλουτίνοφ - Δίνει «χρυσάφι» στον παίκτη

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας επέστρεψε με πρόταση ύψους 1.500.000 ευρώ για την αγορά του Νίκολα Μιλουτίνοφ. Απάντησε αρνητικά ο Ολυμπιακός. Δίνουν «χρυσάφι» οι Ρώσοι στον παίκτη. 

Νέο «όχι» Ολυμπιακού σε ΤΣΣΚΑ για Μιλουτίνοφ - Δίνει «χρυσάφι» στον παίκτη

Ύστερα από την αρχική πρόταση της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η οποία έδινε στον Ολυμπιακό περίπου 1.200.000 ευρώ για την αγορά του Νίκολα Μιλουτίνοφ, οι Ρώσοι επέστρεψαν με νέα και βελτιωμένη πρόταση για την απόκτηση του Σέρβου σέντερ. Οι πρωταθλητές Ευρώπης δίνουν 1.500.000 ευρώ στους Πειραιώτες, αλλά η απάντηση που πήραν από τους "ερυθρόλευκους" ήταν και πάλι αρνητική!

Οι Αγγελόπουλοι έχουν ξεκαθαρίσει στον Αντρέι Βατούτιν και στους συνεργάτες του πως ο Νίκολα Μιλουτίνοφ δεν είναι προς πώληση, ενημερώνοντάς τους πως θα μπουν σε σκέψεις παραχώρησης τους, μόνο αν έρθει στα γραφεία τους μία... τρελή και υψηλή πρόταση. H ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη, πάντως, θέλει διακαώς στο ρόστερ της τον Σέρβο σέντερ και η ΤΣΣΚΑ αναμένεται να επανέλθει με νέα και ακόμη περισσότερο βελτιωμένη πρόταση.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, πάντως, έχει ενημερώσει τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, πως στο ενδεχόμενο που προχωρήσει η μεταγραφή του στην ομάδα τους, τότε είναι πρόθυμοι να δώσουν στον παίκτη ένα τρομερό τριετές συμβόλαιο, με ετήσιες οικονομικές αποδοχές που θα αγγίζουν τα 3.000.000 ευρώ!

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ έχει ενημερώσει τον Ολυμπιακό πως θέλει να συνεχίσει στο μεγάλο λιμάνι, αλλά παράλληλα δεν έχει και πρόβλημα αν οι Πειραιώτες αποφασίσουν να τον παραχωρήσουν σε άλλη ομάδα. Υπενθυμίζεται πως οι "ερυθρόλευκοι" του πρότειναν (πρόωρη) ανανέωση στο συμβόλαιο του, αλλά εκείνος ευγενικά αρνήθηκε, έχοντας την άποψη πως θέλει να κοιτάξει για το μέλλον του, το επόμενο καλοκαίρι, όταν και θα είναι ελεύθερος.

Όσον αφορά τα δεδομένα, ο Σέρβος σέντερ έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό έως και το 2020, ενώ υπάρχει και ρήτρα αποδέσμευσης στο 1.000.000 δολάρια έως την 20η Ιουλίου, αποκλειστικά για το ΝΒΑ. Τα δικαιώματα του, τα έχουν οι Σπερς, αλλά μέχρι στιγμής δεν δείχνουν "ζεστοί" να τον πάρουν φέτος μαζί τους στις ΗΠΑ.