Ο Σλούκας, o Oλυμπιακός και οι «μνηστήρες»

Η προσέγγιση του Ολυμπιακού, η... λευκή επιταγή από την ΤΣΣΚΑ, η Μπαρτσελόνα που δίνει τα ρέστα της και η Φενέρμπαχτσε. Ένα διαφορετικό "Final Four" για τον Κώστα Σλούκα. 

Ο Σλούκας, o Oλυμπιακός και οι «μνηστήρες»

Ο Κώστας Σλούκας συνεχίζει να αποτελεί τον νούμερο ένα μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού. Οι Πειραιώτες τον έχουν προσεγγίσει με σωστό τρόπο, του έχουν ξεκαθαρίσει πως τον βλέπουν ως τον επόμενο ηγέτη της ομάδας τους και από οικονομικής πλευράς του προσφέρουν ετήσιες αποδοχές που φτάνουν κοντά στο 1.600.000 ευρώ. Οι Αγγελόπουλοι είναι έτοιμοι να κάνουν, λοιπόν, την δική τους υπέρβαση, σύμφωνα πάντα με τα ελληνικά δεδομένα, καθώς ας μην ξεχνάμε πως υπάρχει και η δυσβάσταχτη εφορία στην Ελλάδα, η οποία είναι η υψηλότερη σε σύγκριση με τις ανταγωνιστικές χώρες (Ισπανία, Τουρκία, Ρωσία).

Αυτά θέλει ο Σλούκας για να επιστρέψει στον Ολυμπιακό

Ο 29χρονος γκαρντ έχει στο μυαλό του την επιστροφή στο μεγάλο λιμάνι, αλλά όπως έχουμε πει, για να το κάνει πράξη, θέλει εγγυήσεις: α) καταρχάς πως η ομάδα θα σταθεί ανταγωνιστική, αλλά και πως θα στελεχωθεί με ποιοτικούς παίκτες, έχοντας υψηλούς στόχους, β) πως δεν θα υπάρξει πρόβλημα στο θέμα των απολαβών του, καθώς το θέμα των οφειλών έκανε τον γύρο της Ευρώπης. Aν οι «ερυθρόλευκοι» του τα ξεκαθαρίσουν όλα αυτά, τότε θα έχουν τον πρώτο λόγο ώστε να τον επαναφέρουν στο μεγάλο λιμάνι.

Ολυμπιακός: Η ομάδα της νέας σεζόν

Παράλληλα, όμως, ο Κώστας Σλούκας δέχεται μεγάλες πιέσεις και εξαιρετικές προτάσεις από το εξωτερικό. Η φιλόδοξη φέτος Μπαρτσελόνα, η οποία έχει ήδη συμφωνήσει με τους Κόρι Χίγκινς (της ΤΣΣΚΑ) και Μπράντον Ντέιβις (της Ζαλγκίρις), του έχει κάνει πρόταση, η οποία υπερβαίνει τα 2.000.000 ευρώ ετησίως! Στο παιχνίδι έχει μπει… ζεστά και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με τον Δημήτρη Ιτούδη να του έχει ξεκαθαρίσει πως τον θέλει στο ρόστερ των πρωταθλητών Ευρώπης, προσφέροντάς του λευκό συμβόλαιο! Σε όλα αυτά υπάρχει πάντα και η Φενέρμπαχτσε, η οποία δίνει την δική της μάχη ώστε να τον κρατήσει στην ομάδα της.

«O Ολυμπιακός μεγάλος αντίπαλος της Μπαρτσελόνα για Σλούκα»

O Kώστας Σλούκας, λοιπόν, έχει μπροστά του τέσσερις προτάσεις από πρωτοκλασάτες ομάδες και πλέον καλείται να πάρει μία μεγάλη απόφαση ζωής και καριέρας, ενδεχομένως περισσότερο δύσκολης και ζόρικης, σε σύγκριση με εκείνη που πήρε το 2015, όταν και αποχώρησε από τον Ολυμπιακό. Υπομονή, όμως, έως να τελειώσει το πρωτάθλημα στην Τουρκία, καθώς στη συνέχεια θα πάρει την απόφαση του.