«O Ολυμπιακός μεγάλος αντίπαλος της Μπαρτσελόνα για Σλούκα»

Ο εκ των κορυφαίων ρεπόρτερ της Μπαρτσελόνα, τόνισε πως ο μεγάλος αντίπαλος των Καταλανών για την απόκτηση του Κώστα Σλούκα είναι ο Ολυμπιακός.

 

«O Ολυμπιακός μεγάλος αντίπαλος της Μπαρτσελόνα για Σλούκα»

Η Φενέρμπαχτσε δίνει τα... ρέστα της για να κρατήσει τον Κώστα Σλούκα στο ρόστερ της, αλλά για τον Έλληνα γκαρντ ενδιαφέρεται "ζεστά" και η Μπαρτσελόνα. Παράλληλα, ο αριστερόχειρας σουτέρ, αποτελεί φυσικά τον μεγάλο μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με σχόλιο στο twitter που έκανε ο Χοσέ Ινάσιο Χουκέτ (εκ των κορυφαίων ρεπόρτερ της Μπαρτσελόνα εδώ και πολλά χρόνια), ο μεγάλος αντίπαλος των Καταλανών για να τον αποκτήσουν δεν είναι η Φενέρμπαχτσε, αλλά ο Ολυμπιακός.

Συγκεκριμένα, σχολίασε τα εξής: «Δεν είμαι σίγουρος ότι ο Σλούκας θα μείνει στη Φενέρμπαχτσε. Πιστεύω ότι ο μεγάλος αντίπαλος της Μπαρτσελόνα για την απόκτησή του είναι ο Ολυμπιακός».

Οι Πειραιώτες έχουν προχωρήσει σε διερευνητικές επαφές με την πλευρά του Έλληνα γκαρντ, ο παίκτης γνωρίζει τις διαθέσεις των "ερυθρολεύκων", αλλά θα αποφασίσει για το μέλλον του μόλις τελειώσει η σεζόν.