Τι λένε στον Ολυμπιακό για τον Σλούκα

Ο Ολυμπιακός δεν άφησε αναπάντητη τη δήλωση Γιαννακόπουλου για τον Σλούκα. Τι λένε για την επιστροφή του διεθνή παίκτη στο Λιμάνι

 

Τι λένε στον Ολυμπιακό για τον Σλούκα

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε τον Σλούκα σε σελίδα φιλοπαναθηναϊκών αισθημάτων στο Instagram. Ωστόσο, πρόκειται για μια ακόμα «τρολιά» του μεγαλομετόχου του Παναθηναϊκού ο οποίος συνηθίζει να «τσιγκλάει» πρόσωπα και καταστάσεις από το συγκεκριμένο Κοινωνικό Μέσο Δικτύωσης.

Γιαννακόπουλος: «Ο Σλούκας έχει υπογράψει στον Ολυμπιακό»

Στον Πειραιά σχολιάζοντας την... ανακοίνωση, τόνιζαν ότι ακόμα δεν τίθεται θέμα επιστροφής του Έλληνα γκαρντ. Στο μεγάλο λιμάνι της χώρας επισημαίνουν ότι η περίπτωση του Σλούκα είναι ελκυστική για κάθε ευρωπαϊκό σύλλογο, όμως αυτή τη στιγμή η προτεραιότητα του Ολυμπιακού είναι να λυθούν τα θέματα με την ΕΟΚ/ΚΕΔ και τον ΕΣΑΚΕ και όχι η επόμενη ημέρα.

Αυτή θα καθοριστεί από τις δικαστικές αποφάσεις οπότε ακόμα δεν θα πρέπει οι Ολυμπιακοί να βιάζονται για τις μεταγραφές. Πάντως, δεν αποκλείεται να ξεκινήσουν συζητήσεις με τον Έλληνα γκαρντ το καλοκαίρι. Είναι από τους πλέον ποιοτικούς γκαρντ της Ευρωλίγκας και σίγουρα θα ενδιέφερε κάθε σύλλογο που θέλει να είναι πρωταγωνιστής στην Ευρώπη.

Επιπλέον, η προσφορά του στο back to back του Ολυμπιακού είναι σημαντική αφού ήταν εκ των πρωταγωνιστών της κατάκτησης των δύο ευρωπαϊκών, το 2012 και το 2013.

Υπάρχει πάντως ανεπιβεβαίωτη πληροφορία ότι ο Ολυμπιακός έκανε πρόταση 6 εκατομμυρίων ευρώ στον Θεσσαλονικιό γκαρντ για τριετές συμβόλαιο.

Θα πρέπει να σημειωθεί επίσης ότι από την ώρα που ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού στην Α2, ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός πλέει σε πελάγη ευτυχίας και κάνει συνεχώς πλάκα στο Instagram, οπότε καμία έκπληξη δεν προκάλεσε και η... ανακοίνωση για τον Σλούκα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ο ΕΣΑΚΕ υποβίβασε τον Ολυμπιακό στην Α2