Πάει στο ΣΕΦ ο Αναστόπουλος!

Δεν θα δηλώσει κώλυμα ο Παναγιώτης Αναστόπουλος και θα πάει στο ΣΕΦ για τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Προμηθέα!

Πάει στο ΣΕΦ ο Αναστόπουλος!

Ο Έλληνας διαιτητής, που είχε οριστεί και σε παιχνίδι της VTB League, δεν είχε σφυρίξει στον αγώνα του Χολαργού με τον Παναθηναϊκό το Σάββατο 4/5, λόγω ασθένειας. Πλέον, είναι καλά στην υγεία του και σύμφωνα με πληροφορίες του fosonline θα είναι κανονικά στο ΣΕΦ την Τετάρτη 8/5 προκειμένου να διαιτητεύσει στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Προμηθέα.

"Σας ενημερώνω ότι από αύριο 7/5/2019 είμαι διαθέσιμος για συμμετοχή σε οποιαδήποτε διοργάνωσή σας", γράφει στο email που έστειλε στην ΚΕΔ/ΕΟΚ.

Ο ίδιος έχει εξελιχθεί τις τελευταίες μέρες σε κεντρικό πρόσωπο του πρωταθλήματος, αφού μετά τον ορισμό του σε αγώνα των Πειραιωτών, οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα κατέβουν στο παρκέ και ως συνέπεια θα υποβιβαστούν στην Α2.

Κατά το σημερινό (6/5) Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ ο Ολυμπιακός ισχυρίστηκε με επιχειρήματα ότι ο Αναστόπουλος ορίστηκε για τον αγώνα του ΣΕΦ, έπειτα από την επίσκεψη του Μάνου Παπαδόπουλου και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στην κλήρωση της ΚΕΔ, ενώ έκανε και προσφυγή στον ΑΣΕΑΔ προκειμένου να κηρύξει όλη την κλήρωση παράνομη, καθώς διεξήχθη παρουσία δύο μελών της Επιτροπής, ενώ στον κανονισμό αναφέρεται ότι πρέπει πάντα να υπάρχει πλειοψηφία.

Οι «ερυθρόλευκοι» μάλιστα μοίρασαν και την αλληλογραφία που αντάλλαξε η ΚΕΔ με την VTB προκειμένου την Τετάρτη (8/5) ο Αναστόπουλος να σφύριζε σε αγώνα της συγκεκριμένης διοργάνωσης. Λίγο αργότερα, ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ εξέφραζε την άποψη ότι ο Αναστόπουλος δεν θα πάει στο ΣΕΦ προκειμένου να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα.

Το κλίμα ενόψει του αγώνα είναι ιδιαίτερα τεταμένο σε σημείο η Διεύθυνση Αστυνομικής Βίας να έχει θέσει τον διαιτητή υπό καθεστώς αστυνομικής προστασίας. Πλέον μετά από αυτή την εξέλιξη ο αγώνας του Ολυμπιακού με τον Προμηθέα αποκτά ιδιαίτερη σημασία, καθώς θα σημάνει τον υποβιβασμό της ομάδας του Πειραιά στην Α2, αφού οι ερυθρόλευκοι είναι ανένδοτοι στις αρχικές τους θέσεις.