Γαλατσόπουλος: «Ο Αναστόπουλος θα δηλώσει κώλυμα»

Τι είπε κατά την έξοδό του από τη συνεδρίαση του ΕΣΑΚΕ ο πρόεδρος του, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος και γιατί θεωρεί ότι ο αγώνας Ολυμπιακού - Προμηθέα θα διεξαχθεί κανονικά. 

Γαλατσόπουλος: «Ο Αναστόπουλος θα δηλώσει κώλυμα»

Ολοκληρώθηκε το Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ με τον Βαγγέλη Γαλατσόπουλο να εκφράζει την ικανοποίηση του για την σύσκεψη ενώ υποστήριξε πως ο Παναγιώτης Αναστόπουλος θα δηλώσει κώλυμα και ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει κανονικά στο πρωτάθλημα.

Από την πλευρά των «ερυθρόλευκων» οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος αποχώρησαν χωρίς να κάνουν δηλώσεις. Ο τιμ μάνατζερ της ομάδας, Χρήστος Μπαφές ήταν λακωνικός. «Γιατί ήρθαμε δεν καταλάβαμε» αναρωτήθηκε μετά το τέλος της διαδικασίας:

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βαγγέλη Γαλατσόπουλου:

«Πριν τη σύσκεψη οι προσδοκίες ήταν χαμηλές, αλλά διαψεύστηκε κάτι τέτοιο. Έγινε πραγματική συζήτηση για τα προβλήματα. Συμφωνήθηκαν δύο πράγματα. Πρώτον, έχουμε πρωτάθλημα. Δεύτερον, συμφωνήθηκε να συζητηθούν τα προβλήματα που υπάρχουν για το καλό του αθλήματος μετά το τέλος του πρωταθλήματος. Προσωπική μου εκτίμηση είναι πως ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί».

Σύμφωνα με πληροφορίες κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ φέρεται να υποστήριξε ότι προσωπική του αίσθηση είναι ότι ο αγώνας Ολυμπιακού - Προμηθέα θα διεξαχθεί κανονικά, καθώς ο διαιτητής Αναστόπουλος θα δηλώσεις κώλυμα.