Μοίρασε την αλληλογραφία της ΚΕΔ με την VTB League για τον Αναστόπουλο ο Ολυμπιακός

Οι «ερυθρόλευκοι» στη σύσκεψη που πραγματοποιείται στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ μοίρασαν την αλληλογραφία της ΚΕΔ με την VTB League για τον ορισμό του Αναστόπουλο σε αγώνα της. 

Μοίρασε την αλληλογραφία της ΚΕΔ με την VTB League για τον Αναστόπουλο ο Ολυμπιακός

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ήταν στην λίστα που απέστειλε η ΚΕΔ στην VTB League για τους διαθέσιμους διαιτητές που θα μπορούσαν να οριστούν σε παιχνίδι την τετάρτη 8/5.

Η VTB League τον επέλεξε και μάλιστα ο διαιτητής είχε από τις 30 του προηγούμενου μήνα στα χέρια του τα εισιτήρια προκειμένου να ταξιδέψει στην Εσθονία για τον αγώνα Κάλεβ-Ούνιξ, όμως μετά τις εξελίξεις της προηγούμενης εβδομάδας, όταν και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βρέθηκε στον ορισμό/κλήρωση των διαιτητών και ζήτησε ο Αναστόπουλος να οριστεί στον αγώνα των Πειραιωτών με τους Πατρινούς, ο διεθνής διαιτητής άλλαξε τα σχέδιά του και αντί να σφυρίξει αγώνα της VTB League, θα πρέπει να παρευρεθεί στο ΣΕΦ.

Ο Ολυμπιακός ενημέρωσε τις υπόλοιπες ομάδες για την προσφυγή που έχει καταθέσει κατά του ορισμού των διαιτητών και ζήτησε να υπάρξει ψηφοφορία για την αναβολή της τελευταίας αγωνιστικής, κάτι που αναμένεται να γίνει μετά το διάλειμμα.