Αποχή των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού από το Σούπερ Καπ

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού από τη Ρόδο με ανακοίνωση τους έκαναν γνωστό πως δεν θα βρεθούν στο γήπεδο λόγω των ακριβών εισιτηρίων.

Αποχή των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού από το Σούπερ Καπ

Το τζάμπολ του Σούπερ Καπ που θα πραγματοποιηθεί στη Ρόδο πλησιάζει και οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού με ανακοίνωση που εξέδωσαν ξεκαθάρισαν ότι δεν θα βρεθούν στο γήπεδο.

Συγκεκριμένα οι φίλοι των Πειραιωτών διαμαρτύρονται για τα πολύ ακριβά εισιτήρια, με το φθηνότερο να κοστίζει 80 ευρώ. Ακόμη στέκονται και στην απαγόρευση να φορούν διακριτικά της ομάδας τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των οπαδών του Ολυμπιακού αναφέρει:

«Μετά από απόφαση και των 3 συνδέσμων του νησιού ΜΑΣ ( Π.Ε.Φ.Ο. ΦΑΝΩΝ , ΘΥΡΑ 7 ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ , ΘΥΡΑ 7 ΡΟΔΟΥ ) ανακοινώνουμε ότι δεν θα παρευρεθούμε οργανωμένα στο γήπεδο όπου θα διεξαχθεί το SuperCup !

Οι λόγοι αναγράφονται παρακάτω!

1.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ,ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ 50€ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΚΑΙ 80€ (ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ) ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ 2 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥΣ ! (ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΔΙΑΦΟΡΑ)

2.ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΝΑ ΦΟΡΑΜΕ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΟΜΕΝΟΥ ΕΦΗΒΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΕΝΔΥΜΑΣΙΑ!

Υ.Γ.1 ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ

Υ.Γ.2 ΘΑ ΒΓΕΙ ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

ΘΥΡΑ 7 ΡΟΔΟΥ , Π.Ε.Φ.Ο ΡΟΔΟΥ ΦΑΝΩΝ , ΘΥΡΑ 7 ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ»