Τακιανός: «Αυτή η σειρά μας τοποθετεί σε επίπεδο νικητή»

Το σχόλιο του προπονητή της Λάρισας, Φώτη Τακιανού, έπειτα από την ήττα στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό. 

Τακιανός: «Αυτή η σειρά μας τοποθετεί σε επίπεδο νικητή»

Βαριά ήττα με σκορ 89-43 γνώρισε η Λάρισα από τον Παναθηναϊκό στο 5ο ημιτελικό της Basket League. Ο προπονητής της ομάδας, Φώτης Τακιανός, υπογράμμισε πως η εικόνα της ομάδας στη σειρά των ημιτελικών, αφήνει μια... γεύση νικητή ενώ μίλησε και για τους επερχόμενους μικρούς τελικούς με τον Προμηθέα, τονίζοντας πως η ομάδα του θα χρειαστεί φρεσκάρισμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή της Λάρισας:


«Τελειώνει η σειρά με τον Παναθηναϊκό. Φτάσαμε να παίξουμε την πρόκριση σε πέντε παιχνίδια. Η σειρά ήταν πολύ δύσκολη. Παίξαμε το 5ο παιχνίδι εκτός έδρας. Ήμασταν ξεκάθαρα αουτσάιντερ. Η επιθετiκότητα της άμυνας του Παναθηναϊκού μας δημιούργησε προβλήματα, μας αποσυντόνισε και μας οδήγησε σε λάθος επιλογές και μας έκανε όχι τόσο επιθετικούς στην άμυνά μας. Όταν βρίσκεσαι σε μια τέτοια θέση είναι φυσιολογικό αυτό το αποτέλεσμα. Εμείς αν χρησιμοποιήσουμε τη λέξη ηττημένος δεν θα είναι σωστό. Μας τοποθετεί αυτή η σειρά σε ένα επίπεδο νικητή. Χάσαμε ένα παιχνίδι», τόνισε αρχικά και συνέχισε λέγοντας:

«Καταθέσαμε ψυχή και σώμα στο παρκέ και δυσκολέψαμε πάρα πολύ αυτή την ομάδα. Το να αναγνωρίζεται απ' όλους και από ένα κλαμπ όπως ο Παναθηναϊκός είναι παράσημο. Είναι πολύ δύσκολη η σειρά. Αρχίζουμε με εκτός έδρας παιχνίδι. Το πλεονέκτημα το έχει ο Προμηθέας. Έπαιξαν τρία παιχνίδια, παίξαμε πέντε. Πρέπει να φρεσκάρουμε την ομάδα και θα πρέπει να βρούμε τις λύσεις. θα παρουσιάσουμε το ίδιο ανταγωνιστικό πρόσωπο. Αν έχουμε δυνάμεις θα είμαστε το ίδιο ανταγωνιστικοί και κόντρα στον Προμηθέα».