Αφίξεων συνέχεια: Ήρθε και ο ΛεΝτέι για τον Ολυμπιακό (pic)

Στη χώρα μας βρίσκεται από το βράδυ της Τετάρτης (15/8) και ο Ζακ ΛεΝτέι, ο οποίος δήλωσε διψασμένος για τίτλους με τους Πειραιώτες!

Αφίξεων συνέχεια: Ήρθε και ο ΛεΝτέι για τον Ολυμπιακό (pic)

Μετά τον ερχομό του Σάσα Βεζένκοφ, ένας ακόμη παίκτης της φροντλάιν του Ολυμπιακού βρίσκεται στη χώρα μας για λογαριασμό των «ερυθρόλευκων». Ο λόγος για τον Ζακ ΛεΝτέι, ο οποίος το βράδυ της Τετάρτης (15/8) έφτασε στο «Ελ. Βενιζέλος» δηλώνοντας ενθουσιασμένος και συνάμα διψασμένος για τίτλους με τη νέα του ομάδα!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αμερικανού σέντερ:

«Είμαι ενθουσιασμένος που είμαι εδώ, θέλω να φτάσουμε σε πολλές νίκες. Έχω ακούσει πολλά ωραία πράγματα για την Ελλάδα και ανυπομονώ να βοηθήσω τον Ολυμπιακό με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η ιστορία, η παράδοση αυτής της ομάδας και φυσικά ο κόουτς Μπλατ έκαναν εύκολη την επιλογή μου. Θα βοηθήσει την καριέρα μου ο προπονητής. Είναι μεγάλο βήμα για την καριέρα οποιουδήποτε το να έρθει εδώ, σε μία ομάδα με τέτοια παράδοση.

Ανυπομονώ να παίξω με θρυλικούς παίκτες, από τους οποίους έχω να μάθω πολλά, και να νικήσουμε πολλά παιχνίδια. Ο κόσμος έχει ήδη δείξει πολλή αγάπη για μένα στα social media. Θέλω να αφήσω και την καρδιά μου για την ομάδα. Ο στόχος είναι να κερδίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια και τίτλους».