NBA: Αγωνία για Χαλιμπέρτον πριν το Game 6 των τελικών
Αμφίβολη η συμμετοχή του ηγέτη των Πέισερς στους τελικούς με τους Θάντερ λόγω τραυματισμού στη γάμπα.

Σε κατάσταση... συναγερμού βρίσκονται οι Πέισερς ενόψει του Game 6 των τελικών του ΝΒΑ απέναντι στους Θάντερ (ξημερώματα Παρασκευής 20/6, 03.30), καθώς η συμμετοχή του Ταϊρίς Χαλιμπέρτον παραμένει εξαιρετικά αμφίβολη.
Ο σταρ της Ιντιάνα τραυματίστηκε στη γάμπα κατά τη διάρκεια του πέμπτου τελικού, και παρότι επέστρεψε προσωρινά στο δεύτερο ημίχρονο, το πρόβλημα δεν έχει υποχωρήσει.
Ολυμπιακός: Ακόμα τίποτα για Ορτέγκα
Ο εκρηκτικός γκαρντ θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία ώστε να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος της ζημιάς, ωστόσο τα πρώτα μηνύματα δεν είναι ενθαρρυντικά.
Όπως δήλωσε ο Ρικ Καρλάιλ, το τεχνικό επιτελείο καταστρώνει ήδη τα πλάνα του χωρίς να τον υπολογίζει, με τη συμμετοχή του να κρίνεται κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.