Βατούτιν: «Δεν υπάρχει συμφωνία με τον Ιτούδη για την Εθνική Ελλάδας»

Ο «ισχυρός άνδρας» της ΤΣΣΚΑ Μόσχας Αντρέι Βατούτιν κατέστησε σαφές πως η ρωσική ομάδα δεν έχει ανάψει το «πράσινο φως» για πιθανή συνεργασία του Ιτούδη με την ΕΟΚ

Βατούτιν: «Δεν υπάρχει συμφωνία με τον Ιτούδη για την Εθνική Ελλάδας»

Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σήμερα (28/9) ο νέος πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, ανέφερε πως πρωταρχικός στόχος για τον πάγκο της Εθνικής ομάδας είναι ο Δημήτρης Ιτούδης.

Λιόλιος: «Πρόθεσή μου για την Εθνική ο Ιτούδης, θα κάνει κάτι μεγάλο ο Σπανούλης»

Ασφαλώς απαραίτητη προϋπόθεση για να προχωρήσουν οι συζητήσεις είναι να δώσει την συγκατάθεσή της η ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Από την πλευρά του, ο Αντρέι Βατούτιν ξεκαθάρισε πως μέχρι στιγμής η ρωσική ομάδα δεν έχει ανάψει το «πράσινο φως» στον Έλληνα κόουτς για να αναλάβει το τιμόνι της «επίσημης αγαπημένης».

Ο Βαγγέλης Λιόλιος θα δοκιμαστεί στην πράξη…

«Δυστυχώς δεν μιλάω ελληνικά, οπότε όποια ενημέρωση έχω αναφορικά με την Εθνική ομάδα της Ελλάδας είναι προϊόν μετάφρασης των ρωσικών ΜΜΕ», δήλωσε αρχικά ο Αντρέι Βατούτιν στο «TASS» και πρόσθεσε:

«Με βάση, λοιπόν, όσα έχω διαβάσει δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα ο συνδυασμός των φράσεων “επιλογή του προπονητή”-“συμφωνία με τον προπονητή”-“επίκειται για συμφωνία με την ΤΣΣΚΑ”.

Αυτή την στιγμή, δεν υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στην ΤΣΣΚΑ και τον Δημήτρη Ιτούδη για την ανάληψη του πάγκου της Εθνικής ομάδας της Ελλάδας».