Κάλεσμα της Θύρας 7: «Αύριο όλοι στο ΣΕΦ»

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού ετοιμάζονται να «ντοπάρουν» τους παίκτες της ομάδας μπάσκετ λίγο πριν αναχωρήσουν για το ΟΑΚΑ.

Κάλεσμα της Θύρας 7: «Αύριο όλοι στο ΣΕΦ»

Το βράδυ της Κυριακής η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού διεκδικεί το πρωτάθλημα Ελλάδας στον πέμπτο τελικό που θα γίνει στο ΟΑΚΑ. Κόντρα στον Παναθηναϊκό το συγκρότημα του Γιάννη Σφαιρόπουλου θέλει να κάνει το 3-2 στη σειρά και να ανέβει στην κορυφή του ελληνικού μπάσκετ.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού δεν θα βρεθεί στις κερκίδες του ΟΑΚΑ, αφού όπως είναι γνωστό δεν επιτρέπεται η μετακίνηση οπαδών. Οι φίλοι των «ερυθρόλευκων» σκοπεύουν να ντοπάρουν ψυχολογικά τους παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Η Θύρα 7 μέσω της επίσημης σελίδας της στο facebook απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο ενόψει του πέμπτου τελικού. «Αύριο, στις 16:15,ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΕΦ. ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. Τους ανεβάζουμε και το βράδυ τους περιμένουμε μαζί με τη κούπα! ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ… ΘΥΡΑ 7-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ», αναφέρει χαρακτηριστικά η Θύρα 7 που στέκεται στο πλευρό του Γιάννη Σφαιρόπουλου και των παικτών του ενόψει του πέμπτου τελικού.