ΕΣΑΚΕ: Ανακοίνωσε το υγειονομικό πρωτόκολλο για τη Basket League

Τους κανόνες και τις υποχρεώσεις των ομάδων της Basket League, ώστε να αντιμετωπίσουν την πανδημία του κορονοϊού ανακοίνωσε ο ΕΣΑΚΕ

ΕΣΑΚΕ: Ανακοίνωσε το υγειονομικό πρωτόκολλο για τη Basket League

O ΕΣΑΚΕ ετοιμάζεται για το πρώτο τζάμπολ της σεζόν το επόμενο Σαββατοκύριακο στις 17 Οκτωβρίου και παρουσίασε το υγειονομικό πρωτόκολλο για την φετινή σεζόν.

Μάλιστα οι ομάδες ενημερώθηκαν για τους κανόνες που θα πρέπει να ακολουθήσουν για να αποφύγουν όσο είναι αυτό εφικτό προβλήματα με κρούσματα κορονοϊού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:

«Ολοκληρώθηκε η κατάρτιση του Υγειονομικού Πρωτοκόλλου της Basket League, το οποίο καθορίζει τις απαραίτητες διαδικασίες που πρέπει να ακολουθήσουν όλες οι ομάδες που θα συμμετέχουν στους αγώνες με στόχους την μέγιστη δυνατή προστασία της ατομικής και δημόσιας υγείας από τον κορονοιό COVID-19 και την ομαλή έναρξη, διεξαγωγή και ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021.

Το Υγειονομικό Πρωτόκολλο της Basket League καταρτίστηκε από την Υγειονομική Επιτροπή που συνέστησε ο ΕΣΑΚΕ με επικεφαλής ιατρούς τους κ.κ. Οδυσσέα Παξινό, Παναγιώτη Γρηγορόπουλο και είναι δυναμικό, δηλαδή οι διατάξεις του μπορούν να μεταβάλλονται κατά την διάρκεια της σεζόν ανάλογα με την εξέλιξη της νόσου.

Μπορεί να δείτε το Υγειονομικό Πρωτόκολλο εδώ όπως αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας