Zoύρος: «Κολλήσαμε και διστάσαμε»

Ο Ηλίας Ζούρος αναφέρθηκε στα αίτια της ήττας της ΑΕΚ από την Χάποελ Χολόν.

Zoύρος: «Κολλήσαμε και διστάσαμε»

Η ΑΕΚ δεν βρήκε λύσεις στα τελευταία τρία λεπτά του αγώνα και γνώρισε την ήττα με σκορ 79-68 από τη Χάποελ Χολόν στην Ουγγαρία για τη δεύτερη αγωνιστική στη φάση των «16» του Basketball Champions League.

Ο Ηλίας Ζούρος σχολίασε την εμφάνιση των «κιτρινόμαυρων», οι οποίοι όπως είπε «κόλλησαν» στην επίθεση με αποτέλεσμα να γνωρίσουν την ήττα.

Ο προπονητής της ΑΕΚ είπε: «Πρώτα απ' όλα συγχαρητήρια στη Χολόν. Άξιζαν τη νίκη. Από την πλευρά μας θα πω ότι ήμασταν μπερδεμένοι με την άμυνα που αντιμετωπίσαμε. Κολλήσαμε και διστάσαμε. Πιστεύω στους παίκτες, πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό, αλλά δεν έχουμε χρόνο. Είμαι σίγουρος ότι θα είμαστε ανταγωνιστικοί, ξεκινώντας από το πρωτάθλημα, το Σάββατο και μετά στο ματς με τη Μούρθια. Απόψε κάναμε πολλά λάθη, χάσαμε κρίσιμα ριμπάουντ, τους δώσαμε τη δυνατότητα για πόντους δεύτερης ευκαιρίας και κυρίως τρίποντα. Στην transition επίθεση επίσης δεν ήμασταν καλοί. Αλλά πρέπει να συνεχίσουμε, να παλέψουμε κάθε ματς, κάθε δευτερόλεπτο, γιατί η ΑΕΚ είναι μία μεγάλη ομάδα και πρέπει να δείξουμε σε όλους ότι αξίζουμε να βρισκόμαστε εδώ, αλλά και στον επόμενο γύρο. Πρέπει να νικήσουμε απέναντι στη Μούρθια, υπάρχει μόνο ένα αποτέλεσμα»