Επιστολή Ολυμπιακού σε Αυγενάκη: «Να μας επιτραπεί να κάνουμε προπόνηση ακόμα και σε ανοικτό»!

Αυτό που όφειλε να κάνει ο ΕΣΑΚΕ και η ΕΟΚ το έπραξε ο Ολυμπιακός και ζήτησε από τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη να τού επιτραπεί σε πρώτη φάση να προπονηθούν οι παίκτες του σε ανοικτό χώρο.

Επιστολή Ολυμπιακού σε Αυγενάκη: «Να μας επιτραπεί να κάνουμε προπόνηση ακόμα και σε ανοικτό»!

Πολλά γράφονται για μεταγραφές, ονόματα κτλ. έρχονται κι άλλα και από το εξωτερικό, ωστόσο τον Ολυμπιακό αυτή τη στιγμή ένα πράμα τον «καίει». Να ξεκινήσουν προπονήσεις, να αρχίσουν να ενεργοποιούνται οι παίκτες του. Είναι επαγγελματίες και δεν γίνεται τόσο καιρό να μένουν αδρανείς.

Το ιδανικό θα ήταν να μπαίνουν στο ΣΕΦ ένας-ένας και να κάνουν σουτ, ωστόσο ο Ολυμπιακός σεβόμενος και αναμένοντας τις αποφάσεις της Υγειονομικής Επιτροπής, αυτό που θέλει και ζητάει είναι κάνει προπόνηση ακόμα και σε ανοικτό χώρο. Να πάνε να τρέξουν οι παίκτες του, να κάνουν ασκήσεις φυσικής κατάστασης, να ενεργοποιηθούν…

Ότι δεν έκανε ο ΕΣΑΚΕ και η ΕΟΚ ως όφειλαν και όπως έπραξε η Super League ή άλλες Ομοσπονδίες, το έπραξε ο Ολυμπιακός από μόνος του. Όταν εξήγγειλε ο Λευτέρης Αυγενάκης τα μέτρα για τον αθλητισμό, οι «ερυθρόλευκοι» απέστειλαν στον Υφυπουργό επιστολή που του ζητούσαν να τους επιτρέψει να ξεκινήσουν προπονήσεις ακόμα και σε ανοικτό γήπεδο. Αναμένουν φυσικά και την απόφαση για να μπουν και στο ΣΕΦ- όπως έκανε το πινγκ πονγκ- ωστόσο σε πρώτη φάση και όπως έχει γίνει και σε άλλα αθλήματα, ζήτησαν να ξεκινήσουν προπονήσεις ακόμα και σε ανοικτό χώρο, για να ενεργοποιηθούν οι παίκτες του.

Κάτι, που επαναλαμβάνουμε, θα έπρεπε να είχε κάνει ο ΕΣΑΚΕ ή πολύ περισσότερο η ΕΟΚ, όπως έπραξε η Ομοσπονδία του πινγκ πονγκ και έβαλε τους αθλητές του στο ΣΕΦ να προπονούνται (φυσικά με όλα τα απαραίτητα μέτρα) καθώς είναι και Ολυμπιακό άθλημα. Θα πει κανείς και το μπάσκετ είναι, συμμετέχει στο προ-Ολυμπιακό τουρνουά και θέλει να διεκδικήσει το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς του Τόκιο, ωστόσο αυτό που οφειλόταν να γίνει από τους αρμόδιους φορείς του μπάσκετ, το έπραξε ο Ολυμπιακός!