Η τελευταία συνέντευξη του Κώστα Σλούκα ως παίκτη του Ολυμπιακού - Αυτά ήταν τα «θέλω» του (vid)

Δείτε το βίντεο με την τελευταία συνέντευξη του Κώστα Σλούκα ως παίκτη του Ολυμπιακού ύστερα από την απονομή του πρωταθλήματος το 2015. Αυτά ήταν τα «θέλω» του για να συνέχιζε στο μεγάλο λιμάνι.

Η τελευταία συνέντευξη του Κώστα Σλούκα ως παίκτη του Ολυμπιακού - Αυτά ήταν τα «θέλω» του (vid)

To καλοκαίρι του 2015 ολοκληρωνόταν το συμβόλαιο του Κώστα Σλούκα με τον Ολυμπιακό, το οποίο είχε ανανεωθεί το 2012. Σε αυτό το διάστημα ο 25χρονος τότε γκαρντ είχε κατακτήσει με τους Πειραιώτες δύο Ευρωλίγκες και δύο πρωταθλήματα στην Ελλάδα, έχοντας ενεργό ρόλο στις επιτυχίες.

Το συμβόλαιό του εξελίχθηκε σε ένα «καυτό» θέμα, αλλά στο τέλος ο Σλούκας πήρε τη μεγάλη και δύσκολη απόφαση να αποχωρήσει από τον Πειραιά για τη Φενέρμπαχτσε.

Ολυμπιακός: Τα δεδομένα για Σλούκα

Ολυμπιακός: Ορθάνοιχτη η πόρτα για Σλούκα

Κατά τη διάρκειατης φιέστας του Ολυμπιακού το 2015 για την κατάκτηση του πρωταθλήματος με 3-0 νίκες απέναντι στον Παναθηναϊκό, ο Έλληνας διεθνής γκαρντ είχε παραχωρήσει την τελευταία του συνέντευξη ως παίκτης των «ερυθρολεύκων» στον συντάκτη του «ΦΩΤΟΣ» Νότη Ψιλόπουλο.

Η ζωή του Σλούκα στον Ολυμπιακό

Μεταξύ άλλων είχε τονίσει τα εξής για το μέλλον του στο μεγάλο λιμάνι: «Εγώ όπως έχω ξαναπεί έχω "δεθεί" με την ομάδα, αλλά και με τους προέδρους, όπως φυσικά και με τους συμπαίκτες μου στον Ολυμπιακό. Θεωρώ πως και αυτοί μαζί μου, όλοι, πρόεδροι, παίκτες και γενικά όλο το σταφ της ομάδας. Είμαι εφτά χρόνια στον Ολυμπιακό και οι κύριοι Αγγελόπουλοι είναι οι άνθρωποι που με πίστεψαν όταν ήμουν 18 ετών και αυτοί με έφεραν εδώ στην ομάδα.

Προτεραιότητα για εμένα έχει πρώτα η συζήτηση με τον προπονητή μου, τον κόουτς Σφαιρόπουλο, τον οποίο εκτιμώ πάρα πολύ. Θέλω να δω τον ρόλο μου, τον νέο ρόλο που θέλει να μου δώσει στην ομάδα για τη νέα σεζόν και από εκεί και πέρα θα μπει το οικονομικό. Δεν είναι τα λεφτά το θέμα, αλλά κυρίως το αγωνιστικό κομμάτι. Από εκεί και πέρα, είμαστε επαγγελματίες, θα κοιτάξω το καλύτερο για εμένα και ελπίζω αυτό να είναι στον Ολυμπιακό».