Μπαρτσελόνα: Οι μισοί δέχθηκαν μείωση - Αντιπαραβάλλουν τη Ρεάλ ως επιχείρημα

Συνεχίζεται ο... χαμός με τη μείωση στα συμβόλαια των παικτών της Μπαρτσελόνα. Τι λέει επισήμως ο καταλανικός σύλλογος. Τι αναφέρει η «Mundo Deportivo».

Μπαρτσελόνα: Οι μισοί δέχθηκαν μείωση - Αντιπαραβάλλουν τη Ρεάλ ως επιχείρημα

Η Μπαρτσελόνα εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση με την οποία ευχαρίστησε τους παίκτες για τη μείωση του 70% στα συμβόλαιά τους και παράλληλα ενημέρωσε τον κόσμο για την υπαγωγή της στο καθεστώς του ειδικού νόμου που ψήφισε η ισπανική κυβέρνηση, προκειμένου να περιορίσει κατά το δυνατόν τις οικονομικές συνέπειες από την πανδημία του κορονοϊού (ERTE).

Μίροτιτς: «Δεν με πίεσε κανείς, ήθελα να στηρίξω τον σύλλογο» (pic)

Η επίσημη ανακοίνωση των «μπλαουγκράνα» αναφέρει πως οι περισσότεροι από τους παίκτες του μπάσκετ δέχθηκαν τη μείωση, ωστόσο με νέο ρεπορτάζ της η «Mundo Deportivo» αναφέρει πως είναι περίπου οι μισοί, από τους 15 στο σύνολο, οι παίκτες στο μπάσκετ που δέχθηκαν τη μείωση.

Ξέσπασαν Ρίμπας και Αμπρίνες: «Θέλετε να καταστρέψετε την ομάδα» (pics)

Οι υπόλοιποι δεν έχουν απαντήσει ακόμα. Σκέφτονταν να δουν τι θα κάνουν οι παίκτες του ποδοσφαίρου, οι οποίοι δέχθηκαν το 70% της μείωσης, αλλά θα πληρωθούν όλοι οι υπάλληλοι κανονικά, ενώ αντιπαραβάλλουν και ως επιχείρημα τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία δεν έχει υπαχθεί στο ERTE και δεν έχει ανακοινώσει περικοπές στους παίκτες της.

Αναμένεται αυτή η ιστορία να έχει κι άλλα επεισόδια…

Μπαρτσελόνα: Μείωση 70% στους μισθούς- Ενοχλημένοι οι παίκτες (pic)