Μίροτιτς: «Δεν με πίεσε κανείς, ήθελα να στηρίξω τον σύλλογο» (pic)

Ο Νίκολα Μίροτιτς δέχτηκε τελικά την μείωση 70% των αποδοχών του για φέτος από την Μπαρτσελόνα, αλλά χωρίς καμία πίεση. Με αποκλειστικά δική του απόφαση... 

Μίροτιτς: «Δεν με πίεσε κανείς, ήθελα να στηρίξω τον σύλλογο» (pic)

Ο Νίκολα Μίροτιτς, προς έκπληξη και των συμπαικτών του, δέχθηκε την μείωση του συμβολαίου του για την τρέχουσα σεζόν κατά 70% από τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα, αν και αρχικά ήταν αντίθετος.

Η Mundo Deportivo αποκάλυψε όμως πως ίσως του ασκήθηκε κάποια πίεση, καθώς είχε συνομιλία με τον πρόεδρο των «μπλαουγκράνα» Τζοζέπ Μαρία Μπαρτομέου.

Ο ίδιος ο Μίροτις πάντως το διέψευσε με «απάντησή» του κάτω από το συγκεκριμένο δημοσίευμα γράφοντας: «Δεν είναι αλήθεια! Σε καμία στιγμή δεν μίλησα με τον πρόεδρο γι αυτό το θέμα και κανείς δεν με πίεσε για να αποδεχθώ την πρόταση. Ήταν δική μου απόφαση για να στηρίξω τον σύλλογο αυτή την στιγμή».

Ο Μίροτιτς λαμβάνει το χρόνο 7 εκ. ευρώ μεικτά αν και είχε διαψευστεί κάτι τέτοιο και μιλάμε σαφέστατα για το πιο βαρύ συμβόλαιο της μπασκετικής Μπαρτσελόνα.

Η μείωση που αποφασίστηκε πάντως από τη διοίκηση αφορά όλα τα τμήματα του συλλόγου, για να είναι λειτουργική και βιώσιμη, εξαιτίας του κορονοϊού.