Ξέσπασαν Ρίμπας και Αμπρίνες: «Θέλετε να καταστρέψετε την ομάδα» (pics)

Άλεξ Αμπρίνες και Πάου Ρίμπας ξέσπασαν στα social media για τις διαρροές από τα αποδυτήρια της Μπαρτσελόνα.

Ξέσπασαν Ρίμπας και Αμπρίνες: «Θέλετε να καταστρέψετε την ομάδα» (pics)

Το εσωτερικό της Μπαρτσελόνα δεν είναι στα καλύτερά του, μετά την απόφαση για μείωση στα συμβόλαια της διοίκησης των «μπλαουγκράνα», σε όλα τα τμήματα. Η καταλανική Mundo Deportivo μάλιστα είχε κάνει αναφορά για συνομιλίες στο WhatsApp μεταξύ των παικτών των «μπλαουγκράνα» όπου εξέφρασαν τις έντονες αντιρρήσεις τους.

Ο Νίκολα Μίροτιτς δέχτηκε μείωση 70%, ωστόσο οι παίκτες είναι φανερά εκνευρισμένοι τόσο με την απόφαση της διοίκησης όσο και με όλα αυτά που γράφονται.

Μπαρτσελόνα: Μείωση 70% στους μισθούς- Ενοχλημένοι οι παίκτες (pic)

Ο Άλεξ Αμπρίνες μάλιστα αντέδρασε και ξέσπασε στα social media…

«Δεν ξέρω ποιος διαρρέει πράγματα που έχουν ειπωθεί μόνο σε ένα προσωπικό γκρουπ στο WhatsApp μεταξύ παικτών και μελών της ομάδας… Αλλά ο μοναδικός λόγος που βλέπω εγώ είναι να καταστραφεί η ομάδα. Δεν θα το κάνετε ή αν τα καταφέρετε, θα μείνετε χωρίς ομάδα. Εμπιστεύομαι τους παίκτες στο 100%. Επίσης, ούτε που ξέρω μέχρι που φτάνει αυτό και πόσοι άνθρωποι γνωρίζουν την ατομική κατάσταση του καθενός, αλλά δεν γίνονται έτσι τα πράγματα (προφανώς μιλάς σε ένα γκρουπ που είναι μόνο παίκτες)», ήταν η χαρακτηριστική του ανάρτηση.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Πάου Ρίμπας, που έγραψε: «Διαρροές ή χειραγωγήσεις που έχουν στόχο την διάλυση των αποδυτηρίων δεν είναι καλοδεχούμενες! Είμαστε όλοι μαζί σε αυτό, παρά τις δυσκολίες που βιώνει ο καθένας μας».