Ολυμπιακός: Όταν ο Τζόι Ντόρσεϊ έσπασε το ταμπλό (pic-vids)

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός βοηθάει να περάσει ευχάριστα η ώρα αλλά και να ανασύρουμε μνήμες. Θυμάστε το ταμπλό που είχε θρυμματίσει ο Τζόι Ντόρσεϊ; Για δείτε... 

Ολυμπιακός: Όταν ο Τζόι Ντόρσεϊ έσπασε το ταμπλό (pic-vids)

Μέρες καραντίνας και τήρησης πιστά της καμπάνιας «Μένουμε Σπίτι» και η ΚΑΕ Ολυμπιακός βοηθάει να περάσει ευχάριστα η ώρα αλλά και να ανασύρουμε μνήμες και στιγμές από το παρελθόν. Τι θυμήθηκαν λοιπόν; Το ταμπλό που είχε θρυμματίσει ο Τζόι Ντόρσεϊ.

Για θυμηθείτε…

«Στις 12 Σεπτεμβρίου του 2012, ο πρωταθλητής Ευρώπης Ολυμπιακός είχε ταξιδέψει στη νότια Ιταλία για μια σειρά φιλικών στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα είχε αντιμετωπίσει τη Σάσαρι σε φιλικό κερδίζοντας εύκολα 106-87 αλλά το συγκεκριμένο παιχνίδι έμεινε περισσότερο στο μυαλό όλων για το σπασμένο ταμπλό ύστερα από κάρφωμα του Τζόι Ντόρσεϊ», αναφέρει η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ και συνεχίζει...

«Στα αρχεία του επίσημου καναλιού του Ολυμπιακού στο YouTube υπάρχει και το βίντεο με τον Αμερικανό σέντερ να σπάει το ταμπλό και να μιλάει για το κατόρθωμά του αλλά κι ένα ακόμα λίγες μέρες μετά όταν ο Ντόρσεϊ είδε το κάρφωμα του Τζον Χάτσον με το οποίο είχε σπάσει το ταμπλό στο ΣΕΦ κατά τη διάρκεια του ελληνικού All Star Game και το συνέκρινε με το δικό του.

Θα προσπαθήσουμε αυτές τις μέρες που όλοι είμαστε στο σπίτι να φέρνουμε πάλι στη μνήμη μας ξεχωριστές στιγμές είτε μέσω βίντεο, είτε μέσω φωτογραφικού υλικού».