Τρεις εβδομάδες εκτός ο Μιλουτίνοβ πρόβλημα και με Σπανούλη

Βαρύ το διάστρεμμα που υπέστη ο Μιλουτίνοβ και θα μείνει εκτός δράσης για 3 εβδομάδες. Ξεκούραση για Σπανούλη, λόγω ενοχλήσεων στη μέση. 

Τρεις εβδομάδες εκτός ο Μιλουτίνοβ πρόβλημα και με Σπανούλη

Ύστερα από τον αποκλεισμό από την Ζαλγκίρις, ο Ολυμπιακός επέστρεψε στο ΣΕΦ και ξεκίνησε τις προπονήσεις του για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ θα χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου 3 εβδομάδες, καθώς το διάστρεμμα που υπέστη ήταν βαρύ. Θα ξεκουραστεί τις επόμενες μέρες, ακολουθώντας αποθεραπεία και θα απουσιάσει από την πρώτη φάση των playoffs.

Πρόβλημα υπάρχει και με τον Βασίλη Σπανούλη. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού έχει ενοχλήσεις στη μέση και θα μείνει εκτός προγράμματος για τις επόμενες ημέρες, ώστε να ξεκουραστεί, ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα.

Ο Κώστας Παπανικολάου συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις στα γόνατα, αλλά προπονήθηκε μαζί με την ομάδα, ενώ ο Γιάνις Στρέλνιεκς ξεπέρασε το πρόβλημα στη μέση, συμμετέχοντας κανονικά στο πρόγραμμα με τους συμπαίκτες του, όπως και ο Κιμ Τιλί. Νωρίτερα σας αναλύσαμε τα δεδομένα με τον τραυματισμό του Γιώργου Πρίντεζη.



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110