Δείτε πότε επιστρέφει ο Πρίντεζης και αν προλαβαίνει τα play off

Τι γίνεται μετά τις 12 ενέσεις και πόσο καιρό θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης.

Δείτε πότε επιστρέφει ο Πρίντεζης και αν προλαβαίνει τα play off

Ο Ολυμπιακός στερήθηκε τις υπηρεσίες του Γιώργου Πρίντεζη στον τελευταίο αγώνα με τη Ζαλγκίρις Κάουνας λόγω των σοβαρών προβλημάτων τραυματισμού που αντιμετώπισε στο πόδι του.

Σήμερα έγινε γνωστό ότι ο Γιώργος Πρίντεζης θα μείνει εκτός παρκέ για περίπου 20 ημέρες. Συνεχίζει να υποφέρει από τον τραυματισμό του στα δάχτυλα του ποδιού του και θα ακολουθήσει για αρκετές ακόμα ημέρες ειδική θεραπευτική αγωγή.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν τον υπολογίζει για τους τρεις αγώνες που απομένουν για την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου. Όμως, το πιθανότερο είναι να είναι έτοιμος τα πλέι οφ του πρωταθλήματος. Αυτό τουλάχιστον δείχνουν οι σημερινές εκτιμήσεις που θέλουν τον Πρίντεζη να επανέρχεται στη δράση στα κρίσιμα εντός συνόρων ματς που ακολουθούν στο φινάλε της περιόδου.

Να θυμίσουμε ότι χθες το ΦΩΣ αποκάλυψε τι ακριβώς έχει συμβεί με τον Γιώργο Πρίντεζη και το σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε και τον ανάγκασε να απουσιάσει από αναμετρήσεις της ομάδας.

Φαίνεται όμως πως τώρα είναι πιο ξεκάθαρα τα πράγματα και υπάρχει ο απαιτούμενος χρόνος έτσι ώστε να γίνει η σωστή αποκατάσταση και να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του στις μάχες για τον τελευταίο στόχο που έχει μείνει στους «ερυθρόλευκους»