Ο ΠΣΑΚ στο πλευρό του Σλούκα για το πανό του Κεμάλ Ατατούρκ

Ο ΠΣΑΚ με ανακοίνωση του εξέφρασε την απορία του για το θέμα που δημιουργήθηκε με τον Κώστα Σλούκα και το πανό μνήμης του Κεμάλ Ατατούρκ.

Ο ΠΣΑΚ στο πλευρό του Σλούκα για το πανό του Κεμάλ Ατατούρκ

Στο πλευρό του Κώστα Σλούκα τάχθηκε και ο ΠΣΑΚ. Συγκεκριμένα ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εκφράζει την απορία του για τις διαστάσεις που έχει πάρει το θέμα με το πανό του Κεμάλ Ατατούρκ, τονίζοντας πως ο άσος της Φενέρμπαχτσε τιμάει και με το παραπάνω το ψωμί του στη Τουρκία.

Ο ΠΣΑΚ αναφέρει μεταξύ άλλων πως δεν μπορεί μια μερίδα κι ένας αθλητής (προφανώς ο Σεμίχ Ερντέν) να αμαυρώνουν το όνομα του διεθνή άσου.

Οπαδοί της Φενέρμπαχτσε στο πλευρό του Σλούκα: «Κώστα, μη φύγεις!» (pic)

Αναλυτικά η ανακοίνωσή του ΠΣΑΚ:

Σλούκας: «Παλεύω για να εκπροσωπείται επάξια η Τουρκία» (vid)

«Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, εκφράζει την απορία του για τις διαστάσεις που έχει πάρει το θέμα με τον Κώστα Σλούκα στην Τουρκία.

Τούρκος υπέρ Σλούκα για Κεμάλ! (pic)

Ο διεθνής καλαθοσφαιριστής, ουδέποτε έδωσε δικαίωμα στην καριέρα του ή προσέβαλε κάποιον και τιμάει με το παραπάνω το...ψωμί του στη γειτονική χώρα. Διακρίνεται για το ήθος του, έχει το σεβασμό ολόκληρης της Ευρώπης και κυρίως της πλειοψηφίας των Τούρκων φιλάθλων. Δεν μπορεί μια μερίδα κι ένας αθλητής να αμαυρώνουν το όνομα του».